Thaimaan kuninkaan karanteeni luksushotellissa 20 naisen haaremin kanssa jatkuu – saksalaislehti paljasti hurjat yksityiskohdat

Rama X kruunattiin Thaimaassa 1:53
Rama X kruunattiin virallisesti Thaimaan kuninkaaksi hulppeissa puitteissa toukokuussa 2019

Thaimaan kuningas on edelleen saksalaisessa luksushotellissa vetäytyneenä koronakaranteeniin haareminsa kanssa.

Thaimaan kuningas Maha Vajiralongkorn on ryvettynyt toistuvasti kohuotsikoissa erikoisten tempaustensa takia, eikä kuninkaan suhtautuminen koronapandemiaan tehnyt poikkeusta sääntöön.

Kuninkaallisella tittelillään Rama X tunnettu kuningas nimittäin lennähti matkustuskielloista piittaamatta Etelä-Saksaan ja linnoittautui luksushotelliin Garmisch-Partenkircheniin. 67-vuotias kuningas ei suinkaan lähtenyt matkalleen yksin, vaan matkaseurana on 20 naisen seurue.

Saksalaislehdistön mukaan kuningas oleilee haaremeineen edelleen samaisessa hotellissa, joka on kuningasta ja hänen vieraitaan lukuun ottamatta ollut jo viikkokausia suljettuna koronakriisin takia.

Bild-lehden mukaan kuninkaalla ja hänen haaremillaan on hotellissa käytössään kokonainen kerros. Viihtyvyyteen on panostettu melkoisesti, sillä lehden tietojen mukaan kerrokseen on tuotu erilaista Thaimaahan liittyvää antiikkirekvisiittaa ja aarteita Bangkokista saakka. Lehtitietojen mukaan hotellissa on kuninkaalle ja tämän haaremille myös erilainen huone "nautiskelua" varten.

Thaimaan hoviin erikoistunut asiantuntija Andrew MacGregor Marshall paljastaa myös saksalaislehti Focuksen mukaan, kuinka kuninkaan haaremi mitä todennäköisimmin toimii.

Asiantuntija pitää todennäköisenä, että naiset on laitettu järjestykseen kuten armeijassa. Lisäksi haaremin naisilla on kaikilla tiettävästi sotilasarvo.

– Kuningas kutsuu heitä ilmavoimien erikoisjoukoiksi, kuten Britannian ilmavoimien erikoisosastoa. Haaremilla on myös sama motto: se joka uskaltaa, voittaa.

MacGregor Marshall uskoo, että osa naisista on paikalla vapaaehtoisesti, mutta osalla ainoa syy on pelko.

– Heistä osa voi pelätä, millaisia seurauksia kuninkaan käskystä kieltäytymisellä voisi olla.

Kuningas on kesken koronakaranteeninsa poistunut kuitenkin tiettävästi ainakin kerran Saksasta Münchenin lentokentän kautta.

Muun muassa The Sun uutisoi huhtikuussa, että Rama X olisi lentänyt tuolloin Sveitsin Zürichiin hakemaan vaimonsa kuningatar Suthidan mukaansa. Tämän jälkeen pari poikkesi ilmeisesti Thaimaassa viettämässä paikallista juhlapyhää. Kuningas ei kuitenkaan viihtynyt kotimaansa kamaralla pitkään, ja palasi jälleen Saksaan.

Bayerischer Rundfunk -radiokanavan verkkosivuilla kerrottiin perjantaina, että kuninkaan käytös sai pienen joukon aktivisteja kokoontumaan tämän asuttaman hotellin edustalle Garmisch-Partenkirchenissä.

– Mihin Thaimaa tarvitsee kuningasta, joka pakoilee Saksassa, aktivistien kerrotaan huudelleen.

Lähteet: Bild, Focus, The Sun, BR

Lue myös:

    Uusimmat