Ihmemaali poiki Patrik Laineelle odotetun kysymyksen – ”Näemme sen varmaankin seuraavassa pelissä”

3:32
Patrik Laine takoi kaksi silmiä hivelevää maalia – Chicago löi Columbuksen jatkoajan jälkeen

Columbus Blue Jackets kärsi kahdeksannen tappion viimeiseen kymmeneen otteluun, kun Chicago Blackhawks löi sen jatkoajan jälkeen 4-3. Tehottomuudesta pitkään kärsinyt Patrik Laine iski ottelussa kaksi näyttävää maalia.

Laineen ensimmäisen osuman piirteissä oli tuttua tamperelaista. Suoraan syötöstä lähtenyt lyöntilaukaus lävähti tällä kertaa keskisektorista tasakentällisin ja upposi Chicago-vahti Kevin Lankisen maalin yläkulmaan.

Blackhawks nousi kolmannen erän alussa johtoon, mutta erän puolivälin jälkeen Laine loksautti leuat. Oman maalin taustalta lähtenyt koko kentän purjehdus päättyi väkivahvaan ajoon maalille ja 3-3-tasoitusmaaliin.

– Näin jäällä paljon vapaita välejä ja pystyin kelaamaan kunnolla vauhtia maalin takaa. Maalille ajaminen on yksi tavallisimmista liikkeistäni. Sitä pitää tehdä lisää, nousta vain maalille. Silloin tapahtuu yleensä hyviä asioita. Tämä oli yksi sellaisista maaleista, Laine sanoi ottelun jälkeen The Athleticille.

Ennen huhtikuun 10. päivää Laine oli tehnyt 15 edellisessä ottelussa tehot 1+3. Viimeisessä kahdessa ottelussa verkko on heilunut kolmesti.

Ottelun jälkeen suomalaiselta vähemmän yllättäen kysyttiinkin, olisiko maalintekijän heikko jakso nyt viimeistään ohi.

– Luulen, että näemme sen seuraavassa pelissä. Tänään pelaaminen tuntui ehdottomasti hyvältä. Mielestäni ketjumme (Max Domin ja Oliver Bjorkstrandin kanssa) pelasi vahvaa lätkää, Laine veisteli.

Columbus kohtaa seuraavaksi Suomen aikaa perjantaiaamuna vieraissa Dallas Starsin, joka vahvistui siirtotakarajalla New Jersey Devilsistä saapuneella Sami Vatasella.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja