Maali ja tappelu! Patrik Laine putosi jäähän taistossa paljain nyrkein

Patrik Laineella oli värikäs ilta Columbus Blue Jacketsin paidassa, kun maalitykin edustama seura hävisi Chicago Blackhawksille jatkoajalla 2-3 jääkiekon NHL:ssä Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä.

Laine onnistui ottelussa maalinteossa, kun hän vei vieraat johtoon napakalla rannelaukauksella avauserässä. Chicago-vahti Kevin Lankinen oli voimaton Laineen kauden kuudennessa osumassa.

Juttu jatkuu videon alla.

Erän loppupuolella Laine esitteli fyysistä puoltaan yllättävällä tavalla, kun hän pudotti hanskat ja tappeli isäntien Brandon Hagelin kanssa. Hagel oli hetkeä aiemmin taklannut Laineen ketjukaveria Jack Roslovicia

Nyrkkien heiluttelu oli enemmän Hagelin heiniä, sillä Laine sai valtaosan kovista iskuista ja putosi jäähän vastustajan rajun lyönnin jälkeen. Suomalainen oli nujakoinut aiemminkin tällä kaudella, mutta tällä kertaa hän sai uransa ensimmäisen viiden minuutin rangaistuksen tappelusta.

Laine oli jäällä myös Columbuksen toisen maalin aikana, mutta vastapainoksi hän seurasi aitiopaikalta kahta Chicagon maalia – myös Alex DeBrincatin jatkoaikaratkaisua.

Sensaatiomaisen alkukauden pelannut tulokasvahti Lankinen torjui 29 kertaa ja summasi kauden kuudennen voittonsa 11 ottelussa. Hänet valittiin pelin kolmostähdeksi.

Toisessa päässä Joonas Korpisalo keräsi 28 torjuntaa.