Terveysongelmat varjostivat Olli Lindholmin arkea – korkea verenpaine pysäytti, paljasti kirjassaan hurjat lukemat

Olli Lindholm kertoo terveyspulmistaan vuonna 2017 julkaistussa elämäkerrassaan.

Yö-yhtyeen keulakuva Olli Lindholm kertoi elämäkerrassaan Olli – yhden miehen varietee (Docendo) terveyspulmistaan vuonna 2017. Kirjan on kirjoittanut Arno Kotro.

– Kuulohan on selvästi huonontunut kuten on puhuttu. Ja kyllä oman jälkensä on jättänyt tämä viimistenkin vuosien prässi. Olen mennyt enemmän kuin täysillä enkä ole antanut mahdollisuutta sellaiselle tärkeälle asialle kuin palautuminen, Lindholm totesi kirjassaan.

Lindholm kertoi kirjassaan mitanneensa taannoin verenpaineensa äitinsä luona, sillä pöydällä sattui olemaan verenpainemittari. Mittari paljasti järkyttävän korkeat lukemat.

– Se oli 180/118. Tajusin, että ajoittainen huono olo, väsähtäminen kesken punttitreenien, huimaus ja sen sellainen ei olekaan johtunut pelkästään liian kovasta treenaamisesta, vaan syynä on järkyttävän korkea verenpaine, Lindholm kertoi kirjassaan.

Pysäyttävä tieto korkeasta verenpaineesta johti siihen, että Lindholm hakeutui lääkäriin laajempiin testeihin selvittääkseen terveydentilaansa muutoinkin tarkemmin. Testeissä selvisi, että myös hänen verensokerinsa oli koholla.

Lindholmilta kysyttiin kirjaa varten, kokeeko hän, että hänen terveytensä oli kunnossa. Lindholmin vastaus oli pysäyttävä.

– No ei aivan. Tämä elämä, jota olen elänyt, on vaikuttanut sympaattiseen hermostoon. Viiden litran ämpäriin mahtuu viisi litraa vettä. Jos siihen laitetaan fingerporillinenkin lisää, se on aina yli, Lindholm summasi. 

Lindholmin manageri Taija Holm kertoi tiistaina MTV Uutisten haastattelussa, että Lindholm kiidätettiin maanantain ja tiistain välisenä yönä sairaalaan sairauskohtauksen vuoksi. Laulaja menehtyi sairauskohtauksen vuoksi äkillisesti.

Lähde: Olli – yhden miehen varietee (Docendo)

Lue myös:

    Uusimmat