Tenniksen US Openin voittaneelle Naomi Osakalle buuattiin palkintojenjakotilaisuudessa – pyysi anteeksi voittoaan

Japanilainen Naomi Osaka voitti Serena Williamsin erin 6-2, 6-4. Itse ottelu ja sen jälkitapahtumat tullaan kuitenkin muistamaan kaikista muista syistä, kuin pelillistä asioista. Osakalle buuattiin palkintojen jakoseremonioissa.

Videolla Tulosruudun kuvaa naisten finaalista.

Osaka oli ensimmäinen japanilainen, joka voitti kaksinpelissä Grand Slam -turnauksen. Yhdysvaltalaisyleisö ei kuitenkaan pitänyt siitä, että heidän suosikkinsa Williams hävisi. ESPN:n twiitissä voi kuulla ja nähdä Osakan reaktion buuauksiin. 

Vasta 20-vuotias japanilaispelaaja purskahti kyyneliin buuaksien takia. Hän peitti kasvonsa kyyneliltä. Tämän jälkeen Williams lohdutti Osakaa ja hiljensi yleisön.

– Tiedän, että olitte kannustamassa minua ja minäkin tsemppasin itseäni. Tehdään tästä paras mahdollisin hetki. Pääsemme yli tästä. Annetaan kunnianosoitus sille, jolle se kuuluu. Lopetetaan buuaus. Pysytään positiivisina ja isot onnittelut Naomille. Ei enää buuausta, Williams sanoi.

Osaka piti tunteellisen puheenvuoron Williamsin jälkeen.

– Tiedän, että te kaikki kannustitte häntä. Olen pahoillani, että tämä päättyi näin. Unelmani oli kohdata Serena US Openin finaalissa. Olen todella iloinen, että pääsin kokemaan sen. Olen erittäin kiitollinen, että pääsin pelaamaan kanssasi, kiitos, Osaka sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat