Novak Djokovic raivostui oman faninsa tempauksesta – näin tennistähti selitti tilannetta

Novak Djokovic jyräsi Yhdysvaltojen avoimissa välieriin kukistettuaan Taylor Fritzin suoraan kolmessa erässä.

Novak Djokovic raivostui fanilleen tenniksen Yhdysvaltojen avointen puolivälieräottelun aikana tiistaina. Serbialaistähti eteni välieriin kukistamalla yhdysvaltalaisen Taylor Fritzin suoraan kolmessa erässä 6-1, 6-4, 6-4.

 Djokovic menetti malttinsa faniinsa, joka istui hänen omien tukijoukkojensa katsomonosassa. Serbialainen suuttui kannattajansa huutamisesta pallorallin aikana ja viittoi vihaisesti hänen suuntaansa.

Välikohtaus tapahtui kolmannessa erässä, kun Fritz oli saanut murtopallon.

Djokovic selitti tilannetta myöhemmin median edessä ja pyysi anteeksi innokkaalta kannattajaltaan.

– Hän oli aitiossa, jossa istui joitakin ystäviäni. En tiedä kuka tämä tyyppi oli, mutta olin sillä hetkellä hyvin ärsyyntynyt häneen. Viitoin ystäviäni puhuttelemaan hieman häntä, tennistähti selvensi Mirrorin mukaan ottelun jälkeen.

– Joskus näihin reagoi, mutta joskus ei. Minä en yleensä välitä näistä. Kuitenkin murtopallotilanteessa kovan stressin alla kaikki mahdollinen ärsyttää ja häiritsee sinua. Olen itse asiassa iloinen siitä, että yleisö tempautuu mukaan, koska se kertoo ottelun olevan kiinnostava, ja he haluavat olla osana sitä

– Toisinaan he saattavat ottaa yhteen pelaajan kanssa, kuten tämä kaveri tänään. Olen pahoillani hänen puolestaan. Hän oli vain sillä hetkellä hyvin ärsyttävä.

Djokovic jahtaa uransa neljästä Yhdysvaltojen avointen mestaruutta ja 24. grand slam -titteliä.

Lue myös:

    Uusimmat