Kyynelehtinyt Serena Williams poistui lehdistötilaisuudesta kesken kaiken – katso kuinka tunteikas kysymys mursi tennistähden padot

0:56
Itkuinen Serena Williams poistui lehdistötilaisuudesta kesken kaiken: "En tiedä, tämä on tässä".

Serena Williamsin taival Australian avoimesa turnauksessa katkesi välierätappioon Naomi Osakaa vastaan. Ottelun jälkeen tunteet ottivat vallan ja Williams murtui kyyneliin lehdistötilaisuudessa. 

Osaka katkaisi Williamsin 24:nnen Grand Slam -tittelin metsästyksen tylyllä 6–3, 6–4 -voitolla ja jatkaa finaaliin Yhdysvaltain Jennifer Bradya vastaan.

Williamsille tappion hetki oli tunteellinen. Yhdysvaltalaistähti heilutteli poistuessaan kentältä pitkään seisaallaan hurranneelle yleisölle, jota oli jälleen päästetty katsomoon viiden päivän koronasulun jälkeen. Williams kiitteli yleisöä vielä ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Australialaisyleisö oli mahtava, se oli mukava nähdä, Williams sanoi.

Williamsilta, 39, kysyttiin, jättikö hän samalla jäähyväisiä australialaisyleisölle. Vastaus oli kryptinen.

– En tiedä. Jos joskus sanoisin hyvästit, en kertoisi siitä kenellekään, Williams sanoi vielä hymyillen.

Hymy kuitenkin hyytyi nopeasti. Williamsilta tiedusteltiin vielä syytä tappioon. Vastaus jäi vajaaksi, kun tunteet ottivat vallan ja Williams poistui itkien paikalta. 

Katso pääkuvan videolta Williamsin reaktio jäähyväistiedusteluihin. 

Hieman myöhemmin Williams kiitti fanejaan myös Instagram-julkaisussaan, joka ei ainakaan tuonut varmuutta tähden tulevaisuudensuunnitelmista.

– On kunnia pelata kaikkien teidän edessänne. Toivoisin, että olisin pelannut paremmin. Olen ikuisessa kiitollisuudenvelassa jokaiselle teistä.


Williams on voittanut urallaan 23 Grand Slam -titteliä ja on yhden voiton päässä eniten suurvoittoja ottaneesta Margaret Courtista.

Edellisen Grand Slaminsa Williams voitti Australian avoimissa vuonna 2017. Hän on pelannut tuon jälkeen kahdesti sekä Wimbledonin että Yhdysvaltain avointen finaalissa, mutta 24. suurvoitto on vielä jäänyt puuttumaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja