Tenniksen kohutähti Camila Giorgi hävisi yllättäen julkisuudesta – ryhtyy alusvaatemalliksi

Tenniksen kohutähti Camila Giorgi päätti uransa yllättäen. Giorgi ei itse kertonut asiasta, vaan tieto tuli muuta kautta. Nyt on tullut uutta tietoa Giorgin äkillisestä katoamisesta tenniskentiltä.

Parhaimmillaan maailmanlistalla sijalla 26. olleen Giorgin nimi oli ilmestynyt kansainvälisen tennisliiton listaukseen uransa lopettaneista pelaajista. 32-vuotias Giorgi ei ole kuitenkaan itse kertonut asiasta lajiliittojen taikka omilla sosiaalisen median kanavilla. Hänellä on on Instagramissa yli 700 000 seuraajaa.

Giorgin edellinen ottelu oli tappio maailmanlistan ykköstä Iga Swiatekia vastaan, mikä käytiin pari kuukautta sitten. Tennisliitto WTA on yrittänyt olla yhteydessä Giorgiin lopettamisen tiimoilta, mutta hänen puhelimensa ovat olleet kiinni.

Marcan mukaan Giorgi olisi siirtynyt alusvaatemalliksi. Hän on aiemmin yhdistänyt mallin uran tenniksen kanssa. Giorgilla on oma vaatemallistonsa Giomila.

Giorgi oli vuonna 2022 myrskyn silmässä, kun häntä syytettiin väärennetyn koronatodistuksen käytöstä. Väitteiden mukaan hän olisi päässyt tällä tavalla mukaan Australian avoimiin. Giorgi urallaan parhaimmillaan grand slam -turnauksissa puolivälieriin. Tämä tapahtui vuonna 2018 Wimbledonissa.

Lue myös:

    Uusimmat