Mainos

Teneriffalla harhaillut itkuinen pikkupoika johdatti poliisin sokkeloiseen luolaan kuolleen perheensä luo – isä tappoi julmasti äidin ja isoveljen

0:33

43-vuotias mies surmasi avovaimonsa ja toisen poikansa Teneriffan Adejessa tiistaina. Henkiin jäänyt kuusivuotias poika pakeni luolasta, johon mies oli johdattanut perheensä.

Tämän todistajanlausunto johdatti karmean perhesurman tapahtumapaikalle.
Lapsi harhaili maastossa useita tunteja, ennen kuin paikalliset asukkaat löysivät hänet.

Saksalaissyntyinen poika ei puhunut espanjaa, joten hänet löytäneet 51-vuotias nainen ja hänen veljensä veivät hänet naapurin luo, joka osasi saksaa.

Poika kertoi tälle, että hänen isänsä oli lyönyt hänen äitiään, ja oli tullut paljon verta. Sen jälkeen poika oli pyytänyt, että joku veisi hänet takaisin Saksaan.

Asukkaat veivät pojan viranomaisten huostaan, jotka järjestivät paikalle tulkin.

Tulkin avulla poika kertoi, että hän, 10-vuotias veli ja äiti olivat saapuneet Saksasta maanantaina vierailemaan perheen isän luo, joka asui Adejessa.

Houkutteli luolaan pääsiäisyllätyksillä

Isä oli vuokrannut auton viedäkseen heidät retkelle ja näyttääkseen heille luolan. Tulkki kertoi, että isä oli sanonut piilottaneensa luolaan pääsiäisyllätyksiä.

Poika muisti vuokra-autofirman logon – tämän avulla Volksvagen Caddy -merkkinen auto pystyttiin yhdistämään 43-vuotiaaseen Thomas Handrickiin, perheen isään.

Poika kertoi, että he jättivät auton tielle ja kävelivät luolaan. Kun ruumiit löydettiin seuraavana päivänä, selvisi, että samalla alueella Barranco del Infiernon ja El Burron välillä oli satoja luolia.

Luolassa isä oli lyönyt 39-vuotiasta Silvia-äitiä niin, että tämän suu oli veressä ja hän makasi maassa. Toinen veli ei nähnyt lyöntiä.

Juoksi henkensä edestä 

Kuusivuotias lähti juoksemaan karkuun, poispäin isästään, eikä nähnyt tätä enää.

Tulkki kertoi, että lapsi oli rauhallinen, mutta kyseli edelleen äitinsä perään.

Handrick löydettiin kotoaan nukkumasta vuokrattu auto parkkeerattuna oven eteen. Hän kertoi jättäneensä perheensä maastoretkelle ja tulleensa takaisin autolla.

Mies oli näkyvästi haavoittunut, ja kysyttäessä kertoi saaneensa vammat kaatuessaan matkalla autolle.

Handrick vastusti pidätystä

Viranomaisten mukaan vammat vaikuttivat syntyneen ennemmin kamppailussa. Mies ei suostunut yhteistyöhön vaan vastusti pidätystä väkivaltaisesti.

Kadonneita perheenjäseniä etsittiin yli sadan henkilön voimin sekä kahden helikopterin ja kolmen koiran avulla.

Vapaaehtoisen etsijän koira löysi luolan ja ruumiit keskiviikkona hieman ennen neljää iltapäivällä.

Ruumiistä löytyi merkkejä iskuista mahdollisesti kivellä. Äidin kasvot olivat muodottomat iskuista, kuten kuusivuotiaan lapsen tarina viittasi.

Tapausta tutkitaan murhana.

Ilman kuusivuotiaan pakenemista olisi voinut kestää kauankin, että ruumiit olisivat löytyneet, missä ajassa Handrick olisi ehtinyt hankkiutua eroon väkivallan todisteista.

Hän todennäköisesti tunsi luolan jo etukäteen ja tiesi sen olevan sokkeloinen ja hankala löytää.

Vanhemmat asumuserossa

Pariskunta oli eronnut, mutta ei virallisesti. Lähteiden mukaan äiti käytti vielä miehen sukunimea.

Viranomaiset tutkivat Teneriffan matkan syytä. Naisiin kohdistuva väkivalta on suuri ongelma Espanjassa, ja tapaus vaikuttaa liittyvän osaksi kuolemaan johtaneita parisuhdeväkivaltatapauksia.

Kuusivuotiaan lapsen äidin vanhemmat hakevat hänet Teneriffalta.

Espanjalaismedia ABC:n mukaan hän ei vielä perjantaina iltapäivään mennessä ole saanut tietää, että hänen äitinsä ja veljensä ovat menehtyneet.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja