Espanjalaismedia: Teneriffan luolamurhasta selvinnyt poika ei vieläkään tiedä äitinsä ja veljensä kuolleen – yritti puolustaa rakkaitaan heittämällä surmaajaisää kivillä

Poliisi pidätti perhesurmasta epäillyn isän Teneriffalla 1:46

Teneriffalla isänsä yrittämästä murhasta selvinnyt seitsenvuotias poika ei vieläkään tiedä äitinsä ja isoveljensä kuolleen isän surmaamana, kertoo espanjalaislehti El País. Lehti kertoo, että poika yhä kerää makeisia veljelleen annettavaksi.

Isä oli vienyt perheen, jonka vanhemmat elivät jo asumuserossa, luolastolle, jonne huijasi nämä etsimään pääsiäismunia. Poliisi uskoo miehen valinneen ennakolta syrjäisen, sokkeloisen luolaston, ja jopa tuoneen mahdollisesti sinne valmiiksi teossa käytetyt kivet.

Sivullinen löysi likaisen ja väsyneen pojan

Poliisin käsitys tässä vaiheessa on, että mies hyökkäsi ensin naisen kimppuun, jolloin tämän lapset alkoivat puolustaa äitiään heittelemällä isäänsä kivillä. Isän hyökättyä vanhemman veljen kimppuun poika pakeni.

Sivullinen nainen löysi likaisen ja itkuisen pojan neljän kilometrin päästä tapahtumapaikalta. Pojan löytymisen ansiosta tapahtunut henkirikos paljastui.

Tästä luolasta surmattu äiti ja poika löytyivät. Juttu jatkuu videon jälkeen.

Tästä luolasta saksalaisnainen ja -poika löydettiin kuolleina Teneriffalla 2:01

Isä ei ole puhunut poliisille mitään teosta

Uhrit oli surmattu niin raa’alla väkivallalla kasvojen alueelle, että näiden henkilöllisyyden varmentamiseksi on tehtävä DNA-testi. Ruumiit löytyivät eri osista luolastoa. Naiseen oli kohdistunut tylpän esineen iskuja pään ja kurkun alueelle, pojalla taas pään ja selän alueelle. Kummassakin on tiettävästi jälkiä yrityksistä puolustautua.

Poliisi uskoo, että teko oli suunniteltu. Mies ei ole sanonut poliisille sanaakaan tutkintaan liittyen, eikä ole murtunut sen aikana. El Paísin mukaan mies ei ole edes kysynyt, onko hänen poikansa elossa, vaan on ilmaissut virkavallalle ainoastaan halunsa saada lääkkeensä jalkakipuun.

Perheelle entuudestaan tutun papin uskotaan hakevan pojan Espanjasta kotimaahansa. Isä pysyy vangittuna kahdesta murhasta ja murhan yrityksestä epäiltynä.

Lue myös:

    Uusimmat