Televisiosta tutun kokin uusi keittiövaltaus: Italialaisravintola ja herkkukirjakauppa Helsinkiin

Helsingin ravintolatarjonta laajenee helmikuussa, kun Eteläesplanadille avataan uusi italialaisravintola. Ravintolaan tulee uutena konseptina herkkukauppa, josta voi ostaa italialaisia erikoisuuksia ja ruoka-alan kirjallisuutta.

Royal Ravintolat vahvistaa asemiaan hotelli- ja ravintolabisneksessä, ja yhtiön lähivuosien suunnitelmissa on avata useita uusia hotelli- ja ravintolayksiköitä. Ensimmäisenä vuorossa on italialaisravintola Presto, joka avaa ovensa helmikuussa Eteleäesplanadilla.

– Avaamme muutaman viikon päästä sisustusliike Papagenan entisiin tiloihin katutasoon ravintola Preston. Kyseessä on Royal Ravintoloiden ensimmäinen italialaistyyppinen ravintola. Mukana on kaksi tuttua keittiöhahmoa: Kalle Lindroth ja Kari Aihinen. Ravintola tulee olemaan hyvin perus italialaislähtöinen ja rento – tarjolla on pizzaa ja pastaa, lupaa Royal Ravintoloiden toimitusjohtaja Kasperi Saari.

Kari Aihinen tuli suomalaisille tutuksi Kaappaus keittiössä -ohjelmassa, jossa hän auttoi suomalaisia heidän kokkausongelmissaan. Ohjelman toinen kausi nähdään loppukeväällä 2014.

Ravintolatilojen lisäksi Prestoon avataan trattoria-kahvila, prosecco lounge sekä pieni herkkukirjakauppa, josta voi ostaa italialaisia erikoisherkkuja ja ruoka-alan kirjallisuutta. Preston lisäksi yritys laajentaa ravintolatoimintaansa myös Svenska Klubbeniin, jonka toiminta siirtyy Royal Ravintoloille syksyllä 2014.

Uusia tuulia hotellimarkkinoilla

Myös Helsingin hotellimarkkinoilla puhaltavat uudet tuulet. Yritys aikoo avata Suomen ensimmäisen ekologisesti lämmitettävän hotellin. Hotel lilla Roberts on yhteistyössä Keskinäisen eläkevakuutusyhtiö ELO:n kanssa toteutettava hotellihanke Helsingin Energian vanhaan toimitaloon keskellä Helsingin Designkorttelia, aivan Kasarmintorin kupeessa.

Samalla yritys aikoo laajentaa jo olemassa olevaa Hotel Havenia. Haveniin on rakenteilla laajennusosa, jonka on arvioitu valmistuvan vuoden 2015 aikana. Laajennus lähes tuplaa hotellin huonemäärän.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat