Tekeekö Jesse Puljujärvi yllättävän liikkeen? Kaleva: Kärppien päävalmentajalta suora ehdotelma

Jääkiekon SM-liigan pelit ovat paketissa maailmalla leviävän koronaviruksen takia. Päättyneellä kaudella liigan seuratuin hahmo oli Kärppien Jesse Puljujärvi, jonka tulevaisuuden yllä on taas kysymysmerkkejä.

Puljujärvi, 21, palasi kolmen Pohjois-Amerikassa vietetyn kauden jälkeen Suomeen, kun hän teki sopimuksen Kärppien kanssa.

Kesken jääneellä kaudella Puljujärvi nakutti 56 runkosarjaottelussa tehot 24+29=53.

Oletusarvo on ollut se, että Puljujärvi palaisi nyt takaisin Pohjois-Amerikkaan, jonne häntä vietiin jo talven aikana.

Mutta palaako hän rapakon taakse?

Viime kaudella Puljujärveä valmentanut Kärppä-luotsi Mikko Manner löi pöytään aivan toisenlaisen näkemyksen siitä, missä Puljujärvi voitaisiin nähdä ensi kaudella.

– Jos saisin päättää, hän pelaisi vielä ensi vuonna Kärppien ykkösketjussa. Mielestäni se olisi hänelle oikea paikka jatkaa kehittymistä, Manner sanoi Kalevan haastattelussa.

– Tämä kausi palautti hänelle peli-ilon, itseluottamuksen ja fiiliksen siitä, että hän on tärkeä. Seuraavat askeleet ovat yksityiskohtien ja taitojen kehittämisessä, jotta hän saa henkistä, taktista ja teknistä kivijalkaa vahvemmaksi, Manner pohjustaa näkemystään.

Puljujärven tulevaisuus on isosti Edmonton Oilersin käsissä. Oilers omistaa tällä hetkellä Puljujärven NHL-oikeudet.

Puljujärvi pyysi jo vuosi sitten vaihtokauppaa Oilersilta, jota ei ole kuitenkaan näkynyt tai kuulunut. Oilersin GM Ken Holland on sanonut useaan otteeseen, että seura aikoo käsitellä Puljujärven tilannetta kesällä.

Lue myös:

    Uusimmat