Lähde: Jesse Puljujärven tilanteesta paljastus – tämän kauden osoite varmistumassa

Kanadalaisen televisiokanava Sportsnetin toimittajan Chris Johnstonin mukaan Jesse Puljujärven tämän kauden osoite on varmistumassa. Puljujärven kohdalla on pyöritelty mahdollisuutta, jossa hän lähtisi kesken kauden takaisin Pohjois-Amerikkaan.

Puljujärvi teki kovan ratkaisun aiemmin syksyllä, kun hän päätti palata Suomeen. 21-vuotias hyökkääjä oli ajautunut vaikeaan rakoon Edmonton Oilersissa, jossa hänen peliaika oli kortilla.

Sportsnetin toimittajan Chris Johnstonin mukaan Puljujärvi on päätymässä ratkaisuun, jossa hän jää tämän kauden ajaksi Ouluun ja Kärppiin.

Puljujärven ja Kärppien solmimassa vuoden mittaisessa sopimuksessa on pykälä, jonka mukaan Puljujärvi voi lähteä NHL:ään kesken kauden.

 – Hän on sinut sen kanssa, että hän jää koko vuodeksi Suomeen, Johnston totesi, viitaten hänelle kantautuneisiin viesteihin.

Puljujärvi on NHL:ään päin rajoitettu vapaa agentti eli niin sanottu RFA-pelaaja. Puljujärven oikeudet ovat Oilersilla, jolta suomalaishyökkääjä on pyytänyt vaihtokauppaa muualle.

Mikäli Puljujärvi haluaa pelata tällä kaudella NHL:ssä, pitää hänen tehdä sopimus ennen joulukuun alkua. Johnstonin mukaan Puljujärvi jää kuitenkin Suomeen ja Kärppiin, missä Puljujärvi on ottanut positiivisia askeleita koko uran pelastamisen kannalta.

– Hän yrittää saada itseluottamuksensa ja koko pelinsä raiteilleen. Hän saattaa olla paras pelaaja koko Suomen liigassa tällä hetkellä, Johnston totesi.

Puljujärvi on saanut lentävän lähdön tälle kaudelle. 11 liigaottelussa hänelle on merkattu 11 (5+6) pistettä.

NHL:ssä Oilers nappasi Puljujärven itselleen kesän 2016 varaustilaisuudessa, ensimmäisen kierroksen vuorolla neljä. Puljujärvi ehti pelata 139 NHL-ottelua tehoin 17+20=37.

Lue myös:

    Uusimmat