Teinityttö myy seksiä rahasta – näin vähän maksaa kondomin jättäminen yöpöydälle

2:18
Videolla kysytään, mikä on normaali määrä seksiä suhteessa.

Brittiläinen Chloe myy seksipalveluita eikä häpeä työtään. Hän aloitti seksin harrastamisen rahaa vastaan vain 17-vuotiaana, kertoo The Sun.

Vasta 17-vuotiaana nottinghamilainen Chloe alkoi harrastaa seksiä tuntemattomien kanssa rahallista korvausta vastaan. Jo tuolloin ansaitut rahat saivat teinin tuntemaan ylpeyttä. Nyt 19-vuotias nuori nainen sanoo olevansa kernaasti kokoaikainen seksityöntekijä.

Chloe kerskailee, etteivät hänen asiakkaansa pety koskaan.

Kaksi tonnia yöstä

Chloe tienaa työllään ikäisekseen hyvin.

Yhdestä yöstä Chloe pyytää 2000 puntaa, noin 2200 euroa. Hinta nousee vain 50 punnalla (noin 56 eurolla), jos asiakas ei halua käyttää kondomia.

Chloe syö ehkäisypillereitä välttyäkseen ei-toivotulta raskaudelta, mutta hormonaalinen ehkäisy ei suojaa sukupuolitaudeilta, kuten HIV:ltä.

Tienaamansa rahat Chloe käyttää huulitäytteisiin, tekokynsiin ja hiustenpidennyksiin. Tällä hetkellä hän haaveilee takapuolen kohottamisesta.

Kipinä seksin myymiseen syttyi netissä 

Chloe ei häpeä härskiä työtään ja sanoo olevansa aivan kuin muutkin tytöt, jotka harrastavat seksiä. Hän vain pyytää seksistä rahaa.

Chloe kertoo, että hänellä oli hyvä lapsuus. Kipinä seksityöhön syttyi 17-vuotiaana, kun hän kuuli kavereiltaan nettisivusta, jossa seksiä oli mahdollista myydä ilman täysi-ikäisyyden todistamista. 

Kun Chloe harrasti seksiä maksua vastaan ensimmäistä kertaa, hän oli ylpeä itsestään ja tienaamistaan rahoista.

Kaksi vuotta myöhemmin Chloen tulot ovat nousseet huimasti. Mutta millainen hinta työllä on ollut?

Luottamus miehiin on heikentynyt


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Chloen mukaan hänen luottamuksensa miehiin on heikentynyt. Monet hänen asiakkaistaan ovat naimisissa tai pitkässä parisuhteessa. Chloe ei itse haluaisi olla tilanteessa, jossa hän olisi petettävän roolissa. Chloe myös myöntää, että hänen työnsä ei olisi reilua poikaystävää kohtaan.

– Pettäisin häntä joka päivän päätteeksi, Chloe sanoo.

Työn varjopuoliksi on helppo laskea myös turvallisuusongelmat. Chloe tapaa tuntemattomia miehiä kahdestaan hotelleissa ja asunnoissa ja toivoo, että tapaamispaikan kertominen siskolle auttaa pitämään hänet turvassa. Toisinaan Chloe on joutunut potkimaan hotellista ulos miehiä, jotka ovat jääneet huoneeseen huolimatta maksetun ajan loppumisesta.

Pro-tukipiste suosittelee seksityöläisiä työskentelemään siellä, missä olonsa tuntee turvallisimmaksi. Täyteen ladattua kännykkää tulee pitää aina mukanaan. Uuden asiakkaan tavatessa tapaaminen tulee sopia niin, että asiakkaan pystyy näkemään ennen työtilaan viemistä.

Seksin ostaminen alaikäiseltä on laitonta

Niin Isossa-Britanniassa kuin Suomessakin seksipalvelujen ostaminen alle 18-vuotiaalta on laissa kielletty.

The Sun kertoo, että Isossa-Britanniassa työskentelee tällä hetkellä yli 72 000 maksullista seuralaista. Kasvava osa heistä on teinejä, jotka käyttävät seksiä keinona saada rahaa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja