Mainos

Teinipoika saattoi opettajansa raskaaksi – sai 6 miljoonan dollarin korvaukset

Opettajansa kanssa seksiä harrastanut poika kokee nyt olonsa manipuloiduksi.

Entinen lukiolainen, joka saattoi opettajansa raskaaksi, on saamassa jättikorvauksen liki vuoden kestäneestä suhteestaan.

Los Angeles Timesin mukaan eteläkalifornialainen koulu ei ottanut vastuuta opettaja Laura Whitehurstin, 29, teoista vaan sälytti kaiken syyllisyyden tämän niskoille. Koulu kuitenkin sopi kiistan 6 miljoonalla dollarilla eli noin 5,3 miljoonalla eurolla.

Koululaitoksen edustaja Tom DeLapp piti hintaa kohtuuttomana, mutta perusteli sopimusta sillä, että empaattinen valamiehistö olisi voinut katsoa faktojen ohi ja etsiä taloudellisen syntipukin todellisen syyllisen sijaan. Näin lopullinen summa olisi voinut olla vielä suurempi.

Whiterhurst synnytti tyttövauvan kesäkuussa 2013. Heinäkuussa 2013 hänet pidätettiin ja hän joutui vastaamaan 41 syytteeseen seksistä alaikäisen kanssa. Hän sopi kiistan ja myönsi syyllisyyteensä syytteistä kuuteen. Whitehurst tuomittiin vuodeksi vankilaan, mutta hän pääsi puolen vuoden päästä kärsimään tuomiotaan ehdollisena.

Koulu pimitti suhteen?

Vuonna 2014 pojan omat lakimiehet kuitenkin haastoivat oikeuteen niin Whitehurstin kuin koko koululaitoksenkin. Lakimiehet perustelivat syytettä sillä, että koulu oli sivuuttanut opettajan teot. Koulu ei muun muassa ollut tiedottanut uhrin perheelle ja poliisille mitään senkään jälkeen, kun epäilykset siitä, että opettaja käyttää oppilaitaan hyväksi, heräsivät. Koulussa oli muun muassa liikkunut kuva alastomasta opettajasta nyt syytteen nostaneen oppilaan kanssa.

– Rehtori kirjoitti sähköpostinkin tuosta kuvasta, oppilaan asianajaja kertoi perustellen näin sitä, että koulu todellakin oli ollut tietoinen salasuhteesta eikä kertonut siitä kuitenkaan heti.

Oppilaan äidin saatua tietää asiasta, myös koulu ilmoitti poliisille. Koulun mukaan tämä oli ensimmäinen kerta, kun he olivat saaneet konkreettisia todisteita tapahtuneesta.

Opettaja teki aloitteen Disneylandissa

Seksisuhde alkoi vuonna 2012, kun oppilas oli 16-vuotias. Suhde kesti liki vuoden.

Naisopettaja oli alkanut viettää oppilaansa kanssa aikaa. Hän oli muun muassa alkanut kuljettaa oppilastaan kotiin koulun tapahtumista. Disneylandin reissulla opettaja oli ottanut poikaa kädestä ja kertonut haluavansa suudella. Reissun jälkeen Whitehurst ja poika aloittivat säännöllisen seksisuhteen ja tapailivat opettajan asunnolla. Opettaja antoi pojalle myös alkoholia. Hän oli pojan lakimiesten mukaan vakuuttanut, ettei voisi tulla raskaaksi ja raskauden tultua ilmi kertonut sen olevan "ihme".

– Minulla on fyysisesti paha olo, kun ajattelenkin sitä manipulointia, jolle altistuin, poika kertoi oikeudessa.

Oppilas, joka on nykyään jo 21-vuotias, oli paikalla lapsensa syntyessä ja ex-parilla on nyt yhteishuoltajuus. Oikeus on kuitenkin määrännyt lapsen vaihtotilanteisiin edustajan, jotta lapsen vanhemmat eivät olisi toistensa kanssa missään tekemisissä.

Whitehurstin kerrotaan harrastaneen seksiä myös kahden muun oppilaan kanssa. 

Video: Tämä nainen puolestaan maksaa vieraalle miehelle saadakseen läheisyyttä, jota ei saa aviomieheltään.

3:45

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.