Mainos

Naisopettajaa syytetään suhteesta 16-vuotiaan oppilaansa kanssa – ryhmäseksiä sekä akteja autossa ja parkkipaikoilla

33-vuotiaan englannin opettajan ja hänen 16-vuotiaan oppilaansa suhdetta ruoditaan oikeudessa Yhdysvalloissa, kertoo Times-Picayune -lehti. Opettaja Shelly Dufresnea syytetään seksisuhteesta alaikäisen kanssa.

Louisinalaiskoulussa alkanut suhde oli aluksi viatonta flirttiä, mutta kehittyi pian seksisuhteeksi, totesi syyttäjä oikeudessa. Epäillyn opettajan Dufresnen lisäksi syytteessä on myös toinen naisopettaja, jonka epäillään osallistuneen ryhmäseksiin Dufresnen ja 16-vuotiaan pojan kanssa.

Ryhmäseksistä poika oli näyttänyt videon jalkapallojoukkueensa jäsenille. Osittain tästä lähti purkautumaan vyyhti, jossa suhde tuli myös koulun henkilökunnan ja polisiin tietoon.

Syyttäjän mukaan Dufresne ja 16-vuotias harrastivat seksiä vuonna 2014 monta kertaa muun muassa pojan jalkapallopelien jälkeen sekä opettajan asunnossa, autossa että parkkipaikoilla.

Dufresne on vakuuttanut syyttömyyttään.  Syyttäjän mukaan poikaa ei pakotettu seksiin, mutta aikuisen olisi pitänyt ottaa tilanteesta vastuu.

– 16-vuotias poika ajatteli, että tässä  hänen fantasiansa toteutuu. Hänestä se oli mahtavaa ja hän leuhki tapahtuneella kavereilleen. Mutta emme ole oikeudessa pojan päätösten takia, vaan neiti Dufresnen päätösten takia. Vastuu tilanteessa oli aikuisella, syyttäjä sanoi.

Dufrensnen asianajaja sanoo päämiehensä myöntävän teon, mutta lisää, ettei tämä ole "kamala seksirikollinen".

– Seksirikollisen määritelmä on aikanaan ollut, että joku on todella vahingoittanut lasta, eikä ole tarkoitettu tapausta, jossa toinen on lähes 17-vuotias ja osallistuu tapahtumiin vapaaehtoisesti, asianajaja sanoi.

Oikeudessa käsiteltiin myös parin viestinvaihtoa Facebook-sivuilla. Opettaja oli luonut Facebook-profiilin nimellä "Madison Mexico", jossa hän kertoi pitävänsä meksikolaispojista. 16-vuotias poika on alkuperältään meksikolainen. Lisäksi opettaja ja oppilas lähettelivät tekstiviestejä.

– Viestit eivät pahemmin jätä mielikuvituksen varaan sitä mitä heidän välillään on tapahtunut, syyttäjä totesi.

Suhde tuli lopulta koulun henkilökunnan tietoon, kun muut oppilaat alkoivat puhua suhteesta. Henkilökunta otti yhteyttä poliisiin.

Oikeudenkäynti Jefferson Parishin kaupungissa Lousianassa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.