Nainen ei halunnut seurustella – singaporelaismies vaatii korvauksia

Seksitön elämä katkeroittaa miehiä 9:58
KATSO MYÖS: Seksitön elämä katkeroittaa miehiä. Millainen ilmiö on incel?

Singaporelaismies nosti kaksi kannetta, sillä hänen haluamansa nainen kieltäytyi seurustelemasta hänen kanssaan.

Singaporelaismies ei ottanut hyvällä sitä, että hänen ihailemansa nainen ei suostunutkaan seurustelemaan hänen kanssaan. Mies nosti kaksi kannetta naista vastaan, sillä nainen aiheutti miehen mukaan hänelle "emotionaalisen trauman" kerrottuaan, että haluaa suhteen jäävän ystävyyden tasolle, kertoo The Straits Times. Tapauksesta uutisoi myös New York Post.

Mies väitti kärsineensä mainehaitasta

K. Kawshigan uhkasi haastaa Nora Tan -nimisen oikeuteen, kun tämä torjui hänet romanttisessa mielessä. Mies kuitenkin laittoi kanteen sivuun, sillä Tan lupasi osallistua miehen kanssa terapiaan. Pari kävi terapiaistunnoilla puolentoistavuoden ajan. 

Mutta kun Tan edelleen jatkoi miehen romanttisista ehdotuksista kieltäytymistä ja lopulta lakkasi vastaamatta yhteydenottoihin, mies vei asian eteenpäin.

Toisessa kanteista Kawshigan vaati Tanilta ylioikeudessa 2,3 miljoonaa dollaria eli reilut kaksi miljoonaa euroa. Miehen mukaan Tan aiheutti "vahinkoa hänen loistavalle maineelleen" sekä muun muassa "trauman ja masennusta".

Channel News Asian haltuunsa saamista asiakirjoista paljastuu, että toisen kanteen mies jätti maistraattiin, jossa mies pyysi 16 700 dollaria eli noin 15 000 euroa sen vuoksi, että Tan rikkoi heidän välistään sopimusta siitä, että he yrittäisivät parantaa suhdettaan, kun nainen lakkasi käymästä miehen kanssa terapiassa. 

Jälkimmäisen kanteista hylkäsi hiljattain apulaiskirjaaja Lewis Tan, joka kutsui kannetta "selvästi perusteettomaksi" ja sanoi, ettei oikeus olisi apuna Kawsighanin "laskelmoidussa yrityksessä pakottaa [Nora] Tania osallistumaan", kun tämä viimein oli valmis pistämään vastaan miehelle.

Suhteen laadusta erimielisyyttä

Oikeuden mukaan kaksikko oli tavannut vuonna 2016, mutta ystävyys kaatui vuonna 2020, kun parin välillä oli epäselvyyttä suhteen laadusta. Kawshiganin mielestä suhde oli romanttinen, kun Tanin mielestä suhde oli ystävyyttä. Mies oli pöyristynyt, kun Tan oli alkanut vetäytyä suhteesta ja kehotti miestä tulemaan toimeen itsekseen. Tämän vuoksi Kawshigan lähetti Tanille alun perin kirjeen, jossa vaati rahallisia korvauksia henkisestä kärsimyksestä.

Tan suostui lähtemään miehen kanssa terapiaan ajatellen, että se saisi miehen rauhoittumaan. Puolentoista vuoden jälkeen Tan lopetti käynnit, sillä piti niitä turhana. Huhtikuussa 2022 hän pisti vireille ahdistelukanteen Kawsigania vastaan. Tämä johtii pitkään viestittelyyn eestaas, jonka jälkeen Tan päätti lopettaa kaiken yhteydenpidon, ja Kawshigan lähti viemään asiaa ylioikeuteen.

Kawshigan kertoi kanteessaan ylioikeudelle heinäkuussa, että nainen oli kertonut kolmansille osapuolille miehen ahdistelleen häntä, mikä oli omiaan aiheuttamaan vahinkoa hänen puhtoiselle maineelleen – kuten myös trauman, masennusta ja muita vaikutuksia hänen elämäänsä.

Puimista ylioikeudessa jatketaan helmikuussa.

Lue myös:

    Uusimmat