Teini piti työpaikan ilmapiiriä ”liian negatiivisena” – terästi kollegoiden juomia LSD:llä

8:19
Petri on entinen narkomaani.

19-vuotiaan pojan epäillään terästäneen työkaveriensa juomia LSD:llä. Lehtitietojen mukaan poika kertoi viranomaisille, että hän oli halunnut kohentaa työpaikan ilmapiiriä. Yhdysvaltain Missourissa sattuneesta tapauksesta uutisoi muun muassa Independent-sivusto.

Poliisi epäilee, että 19-vuotias Enterprise Rent-A-Car -yhtiön työntekijä lisäsi huumausaine LSD:tä kahden työkaverinsa vesipulloon ja kolmannen kollegan kahviin. Lehtitietojen mukaan teinipoika kertoi viranomaisille tehneensä niin siksi, että hänen mielestään autovuokrausyhtiön ilmapiiri oli liian negatiivinen.

The Leader -sivuston mukaan työpaikan pomo näki pojan puuhailevan jotain hänen vesikannunsa äärellä. Nainen päätti, että hän ei juo kannusta ollenkaan.

Kun kollegat alkoivat kärsiä huimauksesta ja vapinasta, nainen ilmoitti asiasta poliisille. Työkaverit vietiin pikaisesti paikalliseen sairaalaan.

"He olivat niin kireitä"

Lehtitietojen mukaan poika kertoi motiiveistaan avoimesti poliisille.

– He olivat niin kireitä, ja he tarvitsivat positiivista energiaa.

Poliisi odottaa vielä nesteiden laboratoriotestien tuloksia. Ne testattiin jo rikospaikalla, mutta silloin testeissä ei näkynyt mitään. Viranomaisten mukaan työntekijöiden oireet kuitenkin täsmäävät siihen, miten LSD vaikuttaa.

Muun muassa The Sun -sivusto kertoo, että poika voi saada syytteet pahoinpitelystä sekä laittoman aineen hallussapidosta.

Lehtitietojen mukaan kaikkien sairaalaan vietyjen työntekijöiden tila on vakaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja