Teini ei joutunut vastuuseen – moukaroi transsukupuolista koulukaveriaan nyrkillä kasvoihin: "Minulle on sanottu, että hänen olisi pitänyt tappaa minut"

Teini moukaroi koulukaveriaan nyrkillä useita kertoja naamaan, kun muut vain naureskelivat – ei joutunut vastuuseen 1:40
Teini moukaroi koulukaveriaan nyrkillä useita kertoja naamaan, kun muut vain naureskelivat – ei joutunut vastuuseen

Koulu ei voi puuttua kiusaamistapaukseen, joka tapahtuu koulun ulkopuolella. Koulukiusattu oppilas pelkääkin henkensä puolesta. 

Yllä oleva video saattaa järkyttää. Kärjistynyt tilanne oli muuttunut ärsyttämisestä huomattavasti väkivaltaisemmaksi, tilanne muuttui kahden opiskelijan välillä pystypainiksi. Kamppaileva kaksikko päätyy maahan, ja hyökkääjä lyö maassa makaavaa poikaa useita kertoja kasvoihin.

Tilanteesta tekee entistäkin kamalamman tieto siitä, että tilanteessa oli silminnäkijöitä. Sen sijaan, että he olisivat menneet auttamaan puolustuskyvytöntä poikaa, he vain nauroivat.

"Hän löi, koska ei pidä minusta"

Tilanteesta kuvattu video jaettiin Internetissä, jossa sitä on katseltu tuhansia kertoja.

CNN:n haastattelema oppilas kertoo olevansa koulukiusattu, sillä hän on transsukupuolinen.

– Hän sanoi, että löi minua, koska hän ei pidä minusta tai siitä, millainen olen. Hän sanoi, että minä vain ärsytin häntä, nimettömänä pysyttelevä uhri kertaa hyökkääjän motiivia.

Tekijät eivät joudu vastuuseen

Uhrin mukaan häntä pahoinpidellyt poika tai hänen kaverinsa eivät ole joutuneet vastuuseen teostaan. Uhri kertoo, että pahoinpitely tapahtui viikonloppuna koulun alueen ulkopuolella, minkä vuoksi koulu ei voi puuttua tilanteeseen – ellei poliisi tee pidätystä.

– Ihmisten tulee ymmärtää, että tämä tilanne tapahtui koulun ulkopuolella – olemme tehneet kaikkemme ylläpitääksemme kaikkien opiskelijoidemme turvallisuutt, koulusta kommentoidaan tapahtunutta.

Videolla nähtävä tilanne on kuitenkin vain jäävuoren huippu, sillä kiusaaminen on jatkunut pitkään. Uhri pelkääkin, että sama tulee vuorenvarmasti tapahtumaan pian uudestaan.

– Minulle on sanottu, että ansaitsisin kuolla ja että hänen olisi pitänyt tappaa minut, uhri kertaa. 

Lue myös:

    Uusimmat