Teemu Pukki varasti show`n Tampereella – avaukseen yllättäen noussut Petteri Forsell: "En usko, että kukaan yllättyi"

Huuhkajien avauskokoonpanoon hieman yllättäen noussut Petteri Forsell oli tyytyväinen Suomen esitykseen. Huuhkajat voitti Bosnia ja Hertsegovinan 2-0-lukemin Tampereen Ratinan stadionilla.

Forsellin peliaika on ollut ehkä hieman kortilla ennen Bosnia-ottelua. 

Kokkolasta kotoisin olevan 28-vuotiaan pallotaiturin otteista näki, että avauskokoonpanopaikkaa hän oli odottanut. 

– Se, mitä katsomosta tuli ja mitä me esitimme kentällä – varsinkin toisella puoliajalla – kyllä se sitä olin odotettu. Kiva oli päästä vihdoin pelaamaan, hän totesi ottelun jälken. 

Forsell ei ollut kuitenkaan täysin tyytyväinen omaan suoritukseensa. 

– Minun pitäisi laukoa enemmän. Se, miten kontrolloimme ajoittain palloa, niin se oli tosi hyvää. Se, miten puolustimme, niin he eivät saaneet muutamaa keskitystä lukuun ottamatta mitään aikaiseksi. Tiedän, että pystyn parempaan, Forsell mietti. 

Huuhkajien voiton sankarina toimi kaksi maalia viimeistellyt Teemu Pukki. Molemmat osumat olivat upeita ja Norwich Cityn hyökkääjä näytti, miksi teki menneellä kaudella 29 maalia Englannin Mestaruussarjassa. 

– Maalintekijä tekee tuollaisia maaleja. En usko, että meistä kukaan yllättyi, enkä usko, että katsomossakaan kukaan yllättyi, Forsell totesi. 

Forsellin mielestä Huuhkajat pelasi vahvan ottelun. Hänen mukaansa Suomella oli joitain heikompia jaksoja, mutta Huuhkajat kesti ne. 

Kun ottelu eteni, niin Suomen joukkueen itseluottamus nousi kohisten.

– Itsellä nousi silloin, kun rupesin miettimään, että olen tehnyt tätä ennenkin ja minun pitäisi olla ihan hyvä pelaaja.

 

Lue myös:

    Uusimmat