Teemu Pukki uhkui näyttöhaluja Bosnia-pettymyksen jälkeen: ”Ja se tehtiin tänään”

Teemu Pukki iski kaksi osumaa Armeniaa vastaan:"Näyttöhaluja oli" 2:08
Teemu Pukki kertoi Bosnia-tappion tuoneen runsaasti näyttöhaluja.

Kahdella maalilla Armenian jalkapallon EM-karsinnassa upottanut Teemu Pukki myöntää ruman Bosnia-tappion näkyneen Turun otteluun valmistautumisen taustalla.

Pukki iski Huuhkajien kaksi viimeistä maalia tiistain tyylipuhtaassa 3-0-voitossa, joka vei joukkueen hyvin lähelle historiallista EM-kisapaikkaa.

Taustalla kummitteli 1-4-tappio Sarajevosta Bosnia-Hertsegovinaa vastaan, mikä aiheutti suurta huolta lohkovaiheen lopun mahdollisuuksista. Suomi otti kuitenkin ottelun nopeasti haltuunsa ja vei sitä haluamallaan tavalla.

– En tiedä, oliko vaikeaa, Pukki kommentoi MTV Urheilulle latautumista tappion jälkeen.

– Totta kai meillä ei ollut mikään paras esitys alla. Kaikki halusivat näyttää, että se oli vain yksi huono peli ja että me olemme parempi joukkue, mitä me siellä olimme. Ja se tehtiin tänään, Pukki uhkui.

Hermostuneisuus näkyi vielä ensiminuuteilla Armenian luotua ensimmäiset maalipaikat. Pukki alkoi kuitenkin nopeasti saada vaaratilanteita vastustajan päähän, ja lopulta Fredrik Jensen pamautti Huuhkajat 1-0-johtoon puolen tunnin pelin jälkeen.

– Alku oli ehkä vähän vaikeaa, mutta kyllä siinä nopeasti huomasi, että me olemme se parempi jengi tässä pelissä, Pukki sanoi.

– Henkilökohtaisesti olin tosi pettynyt esitykseeni Bosniassa. Kyllä siinä oli näyttöhaluja ja ehkä vielä ekstraa itselläni. Ja tietty kun pelataan isoista asioista, niin siinä aika helposti tekee sen tarvittavan työn. Ei siinä jätä mitään varastoon.

Lue myös:

    Uusimmat