Teemu Pukki loisti Norwichin avausvoitossa – kolme maalia ja totaalista dominointia joka puolella kenttää: "Pelipallo menee tyttärelle"

Teemu Pukin alku Valioliigassa on ylittänyt kaikki odotukset. Hän iski hattutempun, kun Norwich otti toisessa pelissään kauden avausvoittonsa.

Norwich pesi Newcastlen 3–1 (1–1). Pukki avasi maalitilin komealla vedolla suoraan ilmasta 32. minuutilla. Hän lisäsi johtoa 63. minuutilla ja sinetöi hienon iltansa, kun ottelua oli pelattu 75 minuuttia.

Pukilla on kahden ottelun jälkeen kasassa neljä maalia, mikä nosti hänet yksin Valioliigan maalipörssin kärkeen. Pukki osui jo kauden avauspelissä Liverpoolia vastaan.

– Pelipallo menee tyttärelle, Pukki sanoi Viasatin haastattelussa.

Pukilla kuusi laukausta

Pukki ei ainoastaan tehnyt maaleja, vaan hän raatoi myös puolustuspelissä. Ensimmäisellä puoliajalla hän kävi auttamassa puolustajia lähes omalla rankkarialueella.

Pukki laukoi ottelussa kuusi kertaa kohti Newcastlen maalia.

Norwich voitti ottelun laukaukset 15–10. Pallonhallinta oli ottelussa kotijoukkueella 64-prosenttisesti.

Avausvoitto on helpottava sarjanousija Norwichille, joka hävisi ensimmäisen ottelun Liverpoolille 1–4.

Newcastlen Jonjo Shelvey iski lohdutusmaalin lisäajalla. Newcastle on kahden ottelun jälkeen vielä ilman voittoa.