Teemu Pukin dominoinnissa ei ole mitään rajaa! Huuhkajat-tähti laittoi Manchester Cityn istumaan

Teemu Pukki valittiin vasta kuukauden pelaajaksi Valioliigassa. Lauantaina, maajoukkuetauon jälkeen, Pukki jatkoi alkukaudelta tuttuja maagisia otteita.

Pukki oli iso kapellimestari, kun hänen edustama Norwich kaatoi Manchester Cityn. Pukki iski maalin ja alusti yhden, kun Norwich otti 3-2-yllätysvoiton.

Avauspuoliajalla Pukki nousi parrasvaloihin, kun hän antoi upean syötön Todd Cantwellin 2-0-maaliin. Tilanteessa Pukki näytti jo laukovan, mutta hän käänsikin vielä vasemmalle puolelle, jossa Cantwell sai laittaa pallon tyhjiin.

Toisella puoliajalla Cityn puolustaja Nicolas Otamendi teki pahan virheen, joka kääntyi Pukin maaliksi. Osumassa Norwichin Emiliano Buendia karvasi pallon Otamendilta. Tämän jälkeen hän löysi Pukin, joka iski kauden kuudennen osuman pienen asettelun jälkeen.

Pukin Valioliiga-kauden alku on ollut hurja. 29-vuotias suomalaishyökkääjä on iskenyt tehot 6+2 (kuusi maalia ja kaksi maaliin johtanutta syöttöä).

Pukin osuma jäi myös ottelun voittomaaliksi.

City kavensi vielä lopussa keskikenttäpelaaja Rodrin kaukolaukauksella. Norwich kuitenkin kesti ja aiheutti ison yllätyksen mestarisuosikki Cityn kustannuksella. 

Citylle tappio oli kauden ensimmäinen. Samalla sen ero sarjakärjessä Liverpooliin kasvoi jo viiteen pisteeseen.

Lue myös:

    Uusimmat