Teemu Pukki timanttia! Nyt paukkui maaleja

Norwichin Teemu Pukki aloitti ottelun Bristol Cityä vastaan ryminällä ja maalasi kahdesti joukkueensa 3–2-voitossa jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa.

Pukki iski ottelun ensimmäisiin 23 minuuttiin kaksi maalia.

Illan avausosuman suomalaistähti viimeisteli Kenny McLeanin omalta kenttäpuoliskolta antamasta pitkästä avauksesta. Pukki juoksi palloon ja iski sen sisään rangaistusalueen rajalta yhdellä kosketuksella 11. minuutilla. 23. minuutilla suomalaistykki vei Norwichin puolestaan jo 2–0-johtoon. 

Norwich voitti ottelun lopulta 3–2. Kanarialintujen kolmannen maalin viimeisteli Joshua Sargent, kun taas Bristol Cityn maalaajia olivat Tommy Conway ja vaihdosta kentälle otettu Antoine Semenyo

Pukki otettiin vaihtoon 76. minuutilla.

Pukilla oli ennen tätä ottelua kauden seitsemään Mestaruussarjan otteluun yksi osuma, joka syntyi juuri viime pelissä Coventrya vastaan. Ketsuppipullo on saatu ammolleen.

Norwich ja Bristol City ovat molemmat Englannin toiseksi korkeimman sarjatason Mestaruussarjan kärkikahinoissa. Norwich on sarjassa toisena, vain pisteen päässä sarjakärki Sheffield Unitedista, joka on kerännyt yhdeksästä ottelusta 20 pistettä.

Lue myös:

    Uusimmat