Norwich-luotsi narutti Teemu Pukkia ennen Huuhkajat-komennusta – reaktio kertoo kaiken suomalaistähden sitoutumisesta

Valioliiga-seura Norwichin päävalmentaja Daniel Farke vitsaili Teemu Pukin kustannuksella ennen suomalaishyökkääjän matkaa Huuhkajien mukaan EM-karsintoihin. 

Viime viikon karsintaottelut sujuivat Suomen ja Pukin osalta hienosti. Huuhkajat voitti Kreikan, joten Italialle sunnuntaina kärsitty 1-2-tappio ei tuntunut niin isolta kolhulta. Pukki iski rangaistuspotkumaalin molemmissa otteluissa. 

Farke kertoi Pukin kanssa ennen EM-karsintareissua käymästään keskustelusta The Athleticille. Pukki oli kysynyt seuravalmentajaltaan, milloin hänen pitäisi olla takaisin joukkueen vahvuudessa. 

Saksalaisluotsi oli sanonut, että maanantaiaamu klo 9 voisi olla liian ankara aikataulu, joten Pukin pitäisi olla harjoituskentällä vasta iltapäivällä. Pukki oli suostunut, minkä jälkeen Farken oli pitänyt viheltää vitsi poikki. 

Maanantai on vapaapäivä. 

– Ahaa, sehän on kiva juttu, Pukki oli vastannut. 

Farken mukaan Pukki on pelaaja, joka olisi kysyttäessä ajanut itse Tampereelta seuran kotikaupunkiin Norfolkiin maanantaiaamuksi. 

Artikkeliin oli kysytty myös Huuhkajien päävalmentajan Markku Kanervan arvioita Pukin luonteesta. 

– Hän on joukkuepelaaja. Arvostan sitä suuresti. Kun valitsen joukkuetta, yksi isoista teemoista on pelaajan luonne. Teemu johtaa nuoria pelaajia esimerkillään. Kaikki arvostavat häntä, Kanerva kommentoi. 

Norwichin Valioliiga-kausi jatkuu kotiottelulla Manchester Cityä vastaan lauantaina. Pukki on tehnyt kauden neljässä ottelussa viisi maalia.  

Lue myös:

    Uusimmat