Valioliiga-seuraa löylyttänyt suomalaiskärki onnistui upeasti tutulla stadionilla – "Tuntui todella erikoiselta"

Englannin Mestaruussarjassa pelaavan Brentfordin Marcus Forss on löytänyt oivan maalivireen syyskaudella. Tiistai-iltana suomalaiskärki oli upottamassa Valioliiga-seura West Bromwichia Englannin Liigacupissa.

Forss tasoitti ottelun 2–2:een rangaistuspotkusta, kun ottelua oli pelattu 73 minuuttia. Jatkoon menijä ratkaistiin lopulta rangaistuspotkukilpailussa, jossa Forss osui jälleen. Ottelun jälkeen haastattelussa myhäili tyytyväinen nuorimies.

– Erittäin tyytyväinen. Peli oli kova, mutta ansaitsimme mielestäni lopulta voiton, Forss sanoi seuran julkaisemassa haastattelussa.

 Brentford joutui ottelussa kahdesti takaa-ajajaksi, kun WBA:n Hal Robson-Kanu upotti kaksi rangaistuspotkua 56. ja 66. minuutilla.

– Oli kova paikka tulla takaisin peliin, osoitimme luonnetta siinä. Se antaa meille itseluottamusta, kun pystyimme nousemaan.

Forss palasi täksi kaudeksi Brentfordiin oltuaan viime kauden lainassa Wimbledonissa. Myös tiistain vastustaja WBA ja sen kotistadion Hawthornes ovat tuttuja suomalaiselle, sillä hän edusti seuraa pitkään juniorina. Paluu tutulle stadionille sujui mieluisasti.

– Tuntui todella erikoiselta tulla takaisin tänne. Minulla on täältä hyviä muistoja ja huonoja muistoja. Oli hienoa palata Brentfordin pelaajana ja voittaa. Uskomaton tunne.

Forss oli tyytyväinen omaan iltapuhteeseensa. Pallo päätyi maaliin kahdesti suomalaisen toimittamana.

– Tietysti. On minun työtäni tehdä malaeja. Teimme paljon töitä ja loimme paikkoja. Se auttaa minua, kun tiedän, että joukkueessa on laatua maalipaikkojen luomiseen.

Forss osui jo toisessa ottelussa lyhyen ajan sisään. Viikonloppuna hän osui Mestaruussarjan ottelussa Huddersfieldin verkkoon. Kaksi maalia kahdessa ottelussa maistuu.

– Pyrin rakentamaan itseluottamustani loukkaantumisen jäljiltä. Olen koko ajan paremmasa ja terävämmässä kunnossa. Tuntuu hyvältä, suomalainen tiivisti.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja