Erikoinen tapahtuma sekoitti Teemu Pukin tähdittämän Norwichin pasmat – ”Se ei ole mikään selitys”

Teemu Pukin tähdittämän Norwichin 3-2-johto kääntyi loppuhetkillä 3-4-tappioksi Derbyä vastaan pelatussa Championshipin ottelussa. Derbyn kahta osumaa edelsi erikoinen tapahtumaketju.

Teemu Pukki takoi kaksi maalia Derbyn verkkoon ja oli toisen osumansa myötä nousemassa jälleen Norwichin suureksi sankariksi. Sitten tapahtui jotain erikoista. Norwichin kotistadionin valonheittimet sammuivat noin 10 minuuttia ennen ottelun päättymistä. Ottelu oli ongelman vuoksi keskeytettynä noin vartin verran.

Lopulta valo-ongelmat saatiin ratkaistua ja ottelu päästiin pelaamaan loppuun. Tappiolla ollut Derby käänsi pelin kuitenkin edukseen kahden loppuminuuteilla syntyneen osuman turvin. Pukin mukaan ottelun keskeytymisen jälkeen oli haastavaa palata pelirytmiin.

– En tiedä, kuinka paljon se vaikutti joukkueeseemme. Tilanne oli sama molemmille joukkueille, joten se ei ole mikään selitys. Oli kuitenkin outoa mennä sivuun 15 minuutiksi. Sen jälkeen oli vaikea palata kentälle, Pukki summaa Norwichin haastattelussa.

Englannin Mestaruussarjan toisena majailevan Norwichin leirissä tappio otettiin vastaan raskain mielin. Pukki kuitenkin pitää mielensä positiivisena katkarasta häviöstä huolimatta.

– Kaikista jätkistä näki ottelun jälkeen, että tämä oli todella raskas tappio. Olemme pelanneet viime aikoina hyvää jalkapalloa ja saaneet hyviä tuloksia. Meillä on silti monta peliä jäljellä, joten meidän pitää nostaa päämme, Pukki toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat