Manchester United ui syvällä – esitys sai legendan häpeämään ex-seuraansa: "Tätä ei voi puolustaa mitenkään"

Topparilegenda Rio Ferdinand ei ollut lainkaan ihastunut entisen seuransa Manchester Unitedin esitykseen keskiviikkoiltana Burnleya vastaan. Viidentenä Valioliigassa oleva United romahti kotonaan 0–2-tappioon.

– Istun tässä häpeissäni. On hävettävää olla täällä ja nähdä tällaista, Ferdinand kuvaili Unitedin esitystä tv-asiantuntijan roolissaan brittikanava BT Sportin lähetyksessä.

Hyökkäyssuuntaan erittäin vaisun Burnley-ottelun jälkeen United on jäänyt sarjan kärjessä porskuttavasta Liverpoolista 30 pisteen päähän, vaikka se on pelannut veriviholliseensa verrattuna kaksi ottelua enemmän.

Unitedia luotsaavan norjalaismanagerin Ole Gunnar Solskjärin asema on toisen peräkkäisen tappion myötä vaakalaudalla, mutta Old Traffordin katsomossa protestoitiin enemmän seuran toimitusjohtajaa Ed Woodwardia ja omistajaperhettä Glazereita vastaan.

– Tätä ei voi puolustella mitenkään. Kannattajia alkoi kävellä ulos 85 minuutin jälkeen. Ihmisten seurajohdossa täytyy nähdä tämä ja laatia suunnitelma tulevan varalle. Nuoret lapset kouluissa ympäri maata eivät pukeudu Man United -paitoihin, eivätkä he halua tulla stadionille katsomaan tällaista, Ferdinand latasi.

Burnleyn osumista vastasivat Chris Wood ja Jay Rodriguez.

– Nostamme kädet pystyyn. Tämä ei vain ollut riittävän hyvä peli meiltä, Solskjär tunnusti BBC:lle.

– Pojat näyttivät henkisesti väsyneiltä loppua kohden, emmekä löytäneet tarvittavaa luovuttaa. Emme voi sääliä itseämme. On etuoikeus olla Manchester Unitedissa, maailman parhaassa seurassa.

Lue myös:

    Uusimmat