Teemu Pukille kunniaa yllättävästä suunnasta – amerikkalaisen jalkapallon supertähti astui mukaan Pukkipartyyn!

Jalkapalloilija Teemu Pukki on ollut jo tovin ajan iso suomalainen urheiluilmiö. Parhaimmillaan Valioliigan maalipörssin kärjessä keikkunut Pukki on sulattanut sydämiä niin Suomessa kuin Englannissa. Nyt häneen liittyvä ilmiö on kasvamassa globaaliksi.

Huuhkajien tähtihyökkääjä sai nyt tukea hieman yllättävämmästä suunnasta.

Amerikkalaisen jalkapallon jättiliigan NFL:n supertähti J.J. Watt nimittäin ilmoittautui mukaan ”Pukkipartyyn” eli suomalaishyökkääjän fanijoukkoihin.

BBC:n jutussa Watt kertoo olevansa jalkapallon suuri ystävä. 30-vuotias puolustuksen linjamies kertoi muun muassa seuraavansa aktiivisesti Englannin Valioliigan tapahtumia.

Wattilta tiedusteltiin, että kuka on hänen suosikkipelaaja.

– Rakastan katsoa Pukin otteita! Hän on niin mahtava tapaus – hän vain viimeistelee koko ajan maaleja, Watt sanoi leveä hymy huulillaan.

Watt on tullut tutuksi yhtenä NFL-liigan supertähtenä. Hänet on valittu muun muassa kolmesti NFL:n parhaaksi puolustavaksi pelaajaksi. Watt on edustanut koko NFL-uransa ajan Houston Texansia.

Yhdysvalloissa amerikkalainen jalkapallo on edelleen huomattavasti suuremmassa suosiossa kuin Euroopassa enemmän suosiota niittävä jalkapallo (soccer). Esimerkiksi NFL-liigan loppuottelu, ikoninen Super Bowl on kerännyt viime vuosina lähes poikkeuksetta yli 100 miljoonan ihmisen katsojamääriä.

Lue myös:

    Uusimmat