Täyskäännös José Mourinhon jälkeen? Uusi ManU-manageri Solskjær painottaa ensiteeseissään yhtä asiaa

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaavan Manchester Unitedin uusi manageri Ole Gunnar Solskjær on linjannut ensiteesejään pestiinsä. Norjalaisluotsi haluaa nähdä pelaajiensa ennen kaikkea nauttivan jalkapallon pelaamisesta.

Manchester Unitedin tällä viikolla erottama José Mourinho tunnettiin nihilistisestä, puolustusvoittoisesta jalkapallostaan. Unitedin pukukopissa raportoitiin myös ilmenneen paljon eripuraa portugalilaista kohtaan – varsinkin ranskalaistähti Paul Pogban suunnalta.

Solskjær haluaa nyt nähdä manchesterilaisilta iloa.

– Aion olla oma itseni ja saada pelaajat nauttimaan jalkapallosta. Odotan myös innolla, että pääsen näkemään kannattajat jälleen, Solskjær sanaili MUTV:ssä.

Manchester Unitedia pelaajaurallaankin (1996–2007) edustanut Solskjær toimi seuran reservijoukkueen päävalmentajana vuosina 2008–2011. Viimeisimmäksi hän luotsasi norjalaista Moldea, mutta nyt saappaat ovat aivan toiseen potenssiin kuin koskaan aiemmin hänen valmennusurallaan.

– Olemme tulosbisneksessä, haluamme voittaa pelejä, ja tämä on minun työtäni. Haluamme nähdä heidät (pelaajat) pelaamassa jalkapalloa niin kuin he osaavat, norjalainen kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat