"Älä tule takaisin" – ManU-luotsi Solskjärille yllättävä viesti norjalaisseurasta

Ole Gunnar Solskjärin alku jalkapallon Englannin Valioliigan Manchester Unitedin väliaikaisvalmentajana on sujunut tappiotta: kahdeksan voittoa ja voittoputken vihdoin katkaissut 2–2-tasapeli Burnleyn kanssa tiistaina.

Loistoalku on tuonut puheita Solskjärin vakinaistamisesta, vaikka ManU-pestiin riittää kauden päätyttyä nimekkäämpiäkin ehdokkaita: Tottenhamin Mauricio Pochettino, Real Madridin ex-luotsi Zinedine Zidane ja Atletico Madridin Diego Simeone ovat kaikki mainittuja mediaspekulaatioissa.

ManU:n ex-pelaajatähti Solskjär korvasi joulua ennen Jose Mourinhon, saapuen Unitediin kauden loppuun kestävällä lainasopimuksella norjalaisseura Moldesta. Solskjär ei ole salaillut haluaan vakinaiseen pestiin ja nyt mies kertoo, että Molden omistajat Kjell Inge Rökke ja Björn Rune Gjelsten eivät edes halua häntä takaisin.

–  Kun sain Unitedista soiton ja kerroin siitä omistajalle, hän tiesi tämän olleen aina unelmani. Hän sanoi: "Mene, nauti äläkä tule takaisin", Solskjär myhäilee.

–  Kumpikin heistä toivotti minulle kaikkea hyvää, ja tuo saamani tuki oli mahtavaa. Jos palaan Moldeen, teen totta kai parhaani sen eteen, mutta kaikki riippuu siitä, milloin palaan. Minulla on ollut fantastista Unitedissa. Toivon vain näkeväni perheeni pian, tuo erossa olo on ollut ainoa miinus tässä työssä.

Solskjär johdattaa joukkonsa tänään vieraspeliin Leicesteriä vastaan kello 16.05 Suomen aikaa alkavassa ottelussa. Päivän toinen valioliigapeli on kello 18.30 alkava Manchester City–Arsenal.


Lue myös:

    Uusimmat