Uudelta ManU-luotsilta rutkasti luottoa Jose Mourinhon sättimälle Paul Pogballe – "Haluan rakentaa joukkueen hänen ympärilleen"

Jose Mourinhon Manchester Unitedin peräsimessä korvannut Ole Gunnar Solskjär on aloittanut uudessa tehtävässään pirteästi. Norjalaisluotsilla on jo tarkat suunnitelmat joukkueen tulevaisuudesta.

Solskjär on luotsannut Manchester Unitedia nyt kahden ottelun ajan. ManU on saalistanut täydet pisteet molemmista otteluista pirteillä peliesityksillään.

Unitedin tähtipelaaja Paul Pogba oli Jose Mourinhon silmätikkuna koko alkukauden ajan, eikä ranskalaistähden otteet viheriöllä miellyttäneet Mourinhoa. Solskjärin alaisuudessa Pogba on kuitenkin löytänyt vireensä uudelleen.

Pogba alusti kaksi osumaa Cardiffia vastaan viime lauantaina. Keskiviikkona Pogba jatkoi vahvoja otteitaan iskien kaksi maalia Huddersfieldin verkkoon. Solskjärillä onkin jo tarkat suunnitelmat Pogban varalle.

– Paul on huippupelaaja, hän on yksi maailman parhaista. Haluan rakentaa joukkueen hänen ympärilleen, mutta meillä on myös monia muita laatupelaajia, Solskjär kommentoi Goalin mukaan.

ManU:n kausi jatkuu sunnuntaina, kun se saa vastaansa Newcastlen.

Lue myös:

    Uusimmat