Taylor Swift yritti päästä treffeille Bradley Cooperin kanssa – sai rukkaset!

Taylor Swift erosi hiljattain viimeisimmästä poikaystävästään, mutta yritti huhujen mukaan jo järjestää itseään treffeille uuden tähden kanssa.

Laulaja Taylor Swift, 22, erosi poikaystävästään One Direction -poppari Harry Stylesistä, 18, muutaman kuukauden seurustelun jälkeen vasta muutama viikko sitten. Countrytähti kaipaa kuitenkin jo uusia treffikuvioita ja on iskenyt silmänsä näyttelijäkomistus Bradley Cooperiin, 38.

RadarOnline.com-sivuston kuuleman huhun mukaan Swift on pyytänyt läheistä ystäväänsä, näyttelijä Jennifer Lawrencea esittelemään hänet Unelmien pelikirja -kollegalleen, mutta homma ei mennyt ihan putkeen. Lawrence kyllä jutteli Cooperin kanssa Swiftistä, mutta mies ei ollut kiinnostunut.

– Bradleyllä ei ole minkäänlaisia aikeita tavata Tayloria. Ensinnäkin, Taylorin maine kulkee hänen edellään. Bradley varoo tapailemasta Taylorin kaltaisia sarjaseurustelijoita, tuntemattomana pysyttelevä lähde kertoo.

– Bradley ajattelee Taylorin olevan aivan liian nuori hänelle, ja haluaa tapailla jotakuta itsensä ikäistä, eikä 16 vuotta nuorempaa. Hän on valmis johonkin vakavampaan. Se oli hiukan kiusallista Bradleylle. Jennifer kertoi hänelle, että Taylor oli kiinnostunut tapaamaan miehen, lähde lisää.

Swift on ollut sinkku vasta vähän aikaa, mutta on jo innokas jatkamaan elämää Stylesin jälkeen. Cooper ei kuitenkaan ollut kiinnostunut.

– Hänen täytyi kohteliaasti kieltäytyä, vaikka tietääkin hyvin Jenniferin ja Taylorin olevan ystäviä. Se oli kunnianhimoinen veto Taylorilta, mutta hänen on fiksoiduttava johonkin muuhun, sillä Bradley ei vain ole kiinnostunut hänestä, lähde sanoo.

Aiemmin Swift on seurustellut muun muassa näyttelijä Jake Gyllenhaalin, muusikko John Mayerin ja Twilight-tähti Taylor Lautnerin kanssa.Lue myös:

AVA

Lähde: Okmagazine.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat