Bradley Cooper tunnustaa: Olin kateellinen Leonardo DiCapriolle!

Näyttelijä Bradley Cooperilla oli unohtumaton kohtaaminen Leonardo DiCaprion kanssa aikoina, jolloin DiCaprion suosio oli pilvissä ja Cooper työskenteli vielä hotellin ovimiehenä.

Silver Linings Playbook -elokuvaa tähdittävällä Bradley Cooperilla, 37, oli unohtumaton kohtaaminen Hollywoodin ykköstähden, Leonardo DiCaprion, 38, kanssa, kun Cooper työskenteli vielä hotellin ovimiehenä ja koki olevansa valovuosien päässä tähdestä – miehestä, joka nyt on tähden hyvä ystävä.

– Työskentelin ovimiehenä koko korkeakouluopintojen ajan. Muistan saattaneeni Leonardo DiCaprion hänen huoneeseensa, olin samassa hississä hänen ja hänen seitsemän ystävänsä kanssa. Se oli Titanic-elokuvan aikoihin. Muistan tyypin, joka näytti pikkupojalta, vaikka olimme suurin piirtein saman ikäiset, ja olimme kuin eri planeetalta, Cooper kertoo.

Vaikka Cooper päätyi supersuosittujen tähtien joukkoon Kauhea kankkunen -elokuvan myötä, näyttelijä ei meinaa vieläkään uskoa, että hänen puhelimestaan löytyy niin monen kuuluisuuden numerot ja kokee syvää kunnioitusta uuden elokuvansa vastanäyttelijää Robert De Niroa kohtaan.

– En voi uskoa siihen (että olemme ystäviä) vielä tänäkään päivänä. Hän on tarttuva. Tiedätkö, kun olet jonkun ystävän seurassa ja alat käyttäytyä aivan kuin hän? Sellainen hän on. Hänen seurassaan löydät itsesi omaksumassa huomaamattasi joitain hänen maneereja, Cooper kertoo.

Katso Silver Linings Playbook -elokuvan traileri!


AVA

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat