Taylor Swift puhuu suunsa puhtaaksi – vuosikymmenen riita Kanye Westin kanssa: "Ollaan sitten huonoissa väleissä"

Kanye West hämmentää Twitterissä 0:48
Kanye Westin tempaukset kohahduttavat jatkuvasti – muistatko tämän Donald Trump -tykityksen?

Taylor Swiftin ja Kanye Westin välit ovat olleet epämääräisen tulehtuneet oudosta gaalavälikohtauksesta lähtien. 

Laulaja Taylor Swift avautuu sotkuisesta kiistastaan Kanye Westin kanssa uusimmassa Rolling Stone -lehdessä. Kaksikon kahakka alkoi vuonna 2009, jolloin West keskeytti Swiftin kiitospuheen MTV:n palkintogaalassa, ja nyt Swift kertoo sotkun taustoja. 

Laulajan mukaan hän suhtautui Westiin ihmeellisen huomionhakuisesti gaalakohtaamisen jälkeen. 

– Sen vuoden 2009 jutun jälkeen halusin vain, että hän kunnioittaisi minua, Swift sanoo. 

– Kun joku on niin epäkunnioittava ja ilmaisee suoraan, ettet ansaitsisi olla täällä – halusin vain niin kovasti hänen kunnoitustaan, ja vihaan itseäni sen takia, koska ajattelin: "Tämä tyyppi on minua vastaan, ja haluan hänen hyväksyntäänsä". 

Swift kertoo yrittäneensä tapauksen jälkeen päästä sopuun räppärin kanssa ja halunneensa uskoa tältä saamansa kauniit sanat ja kehut. 

– Tuntui, että yritin parantaa joitakin lapsuuden traumoja tai jotain 19-vuotiaasta lähtien. 

Swiftin toiveet tehtiin tyhjiksi vuonna 2015. Hän sanoo Westin toivoneen tuolloin, että Swift tulisi ojentamaan hänelle arvostetun musiikkivideopalkinnon. 

Samaisessa tilaisuudessa West kuitenkin ilmoitti kiitospuheessaan, että tilaisuuden järjestäjät olivat halunneet Swiftin paikalle saadakseen näkyvyyttä edellisen kohun perusteella. 

– Seisoin yleisössä halaten hänen vaimoaan, ja sain kylmiä väreitä. Tajusin, kuinka kaksinaamainen hän on, Swift muistelee. 

West yritti pahoitella käytöstään jälleen tilaisuuden jälkeen, ja Swift kertoo antaneensa anteeksi sovun toivossa. 

Nyt kaksikko ei kuitenkaan enää ole väleissä. Kun West julkaisi vuonna 2016 kohukappaleensa, jolla loukkaa Swiftiä, laulaja päätti jättää asian sikseen. 

– Kun kuulin sen kappaleen, ajattelin, että "Ihan sama. Jos haluat olla huonoissa väleissä, ollaan sitten huonoissa väleissä, mutta ole ainakin rehellinen siitä", Swift toteaa. 

Lue myös:

    Uusimmat