Ellen DeGeneres jälleen kohun keskellä – syytetään Taylor Swiftin kiusaamisesta: "Hän anelee lopettamaan"

Ellen DeGeneresin haastattelu 11 vuoden takaa nousi viraaliksi - eikä suinkaan positiivisessa mielessä. 

Suositun nimeään kantaneen talk show'n lopettanut Ellen DeGeneres on noussut jälleen kohun keskiöön vanhan haastattelunsa vuoksi.

Huippumallina tunnettu Emily Ratajkowski kommentoi TikTokissa viraaliksi levinnyttä vanhaa haastattelupätkää, jossa DeGeneresin vieraana on laulaja Taylor Swiftin. Haastattelu on vuodelta 2012.

– Hän (Swift) sananmukaisesti anelee häntä lopettamaan, Ratajkowski kirjoittaa.

Swiftin ja DeGeneresin takana näkyy kuvia kuuluisista miehistä, joihin kuuluvat Taylor Lautner, Justin Bieber, Joe Jonas ja Justin TimberlakeVideolla on nähtävissä, että Swiftin olo on epämukava.

DeGeneres pyysi Swiftiä heiluttamaan soittokelloa joka kerta, kun näkee kuvan henkilöstä, jota on tapaillut. Swift pyysi DeGeneresiä lopettamaan ja sanoi, että halusi säilyttää jäljellä olevan kunniansa.

– En halua [tehdä sitä]. He lähettävät minulle vihaisia ​​sähköposteja, enkä halua saada niitä, Swift sanoo haastattelussa.

– Lopeta, lopeta, lopeta! Tämä saa minut tuntemaan oloni niin pahaksi. Joka kerta kun tulen tänne, asetat eri kaverin ruudulle ja se saa minut todella kyseenalaistamaan, mitä edustan ihmisenä, Swift jatkoi.

Vuosia myöhemmin Swift kommentoi Apple Beatsin haastattelussa häntä haastatelleita ihmisiä. Vaikka hän ei tuolloin maininnut DeGeneresiä nimellä, fanit väittivät, että hän viittasi selvästi vuoden 2012 epämukavaan haastatteluun.

– Kun olin noin 23-vuotias, ihmiset vain väheksyivät minua. He tekivät diaesityksiä deittailuelämästäni ja laittoivat niihin ihmisiä, joiden viereen olin kerran istunut juhlissa. Lisäksi he päättivät, että biisieni kirjoittaminen on jokin temppu eikä oikeaa taitoa.

DeGeneres lopetti pitkään jatkuneen talk shown'sa 19 kauden jälkeen toukokuussa 2022.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja