Taylor Swift parodioi itseään uudessa videossaan – "En pidä roolista, jota panit minut esittämään"

Taylor Swift on kääntänyt häneen vuosia kohdistuneen kritiikin parodiaksi uudella videollaan Look What You Made Me Do, kertoo muun muassa People-lehti.

Laulaja Taylor Swift on julkaissut itseironisen videon kappaleelle Look What You Made Me Do, jossa hän käy läpi häneen vuosien varrella kohdistuneita kohuja, huhuja ja uutisia. Videolla esiintyy useita Swift-klooneja, jotka edustavat hänen julkisuudesta tuttuja puoliaan. Swift on musiikin lisäksi tullut tunnetuksi lukuisista poikaystävistään sekä riidoista muiden julkkisten kanssa.

Muutama päivä sitten julkaistua videota on katsottu YouTubessa jo lähes 50 miljoonaa kertaa. Fanit ja media ovat kilvan tulkinneet mitä lukuisat viittaukset tarkoittavat.

Video alkaa, kun zombie-Taylor nousee haudasta, jossa lukee "Taylor Swiftin maine".

– En pidä roolista, jota panit minut esittämään, Swift laulaa.

Videolla Swift muun muassa ajaa paparazzien jahtaamana kultaisella autolla ja keinuu kultaisessa häkissä, jonka ulkopuolella vartijat seisovat.

Videon lopussa Swiftin eri versiot itsestään sanovat ääneen pilkkalauseita, joita hänestä on sanottu, muun muassa "Lopeta mukavan esittäminen, olet niin feikki", "'Älä näytä niin yllättyneeltä, ei ole mahdollisesti, että olisit jatkuvasti yllättynyt", "No niin ja taas hän esittää uhria".

Videolla on myös viittaus äskettäiseen oikeudenkäyntiin, jossa Swift syytti coloradolaista tiskijukkaa seksuaalisesta ahdistelusta. Tiskijukka todettiin syylliseksi ja hänet tuomittiin symboliseen yhden dollarin korvaukseen. Videolla hän kylpee timantteja täynnä olevassa kylpyammeessa, jossa on myös yhden dollarin seteli. Kuvan on tulkittu tarkoittavan, ettei hän halunnut kyseisessä tapauksessa rahaa, jota hänellä on jo yllin kyllin, vaan oikeutta.


Lue myös:

    Uusimmat