Plastiikkakirurgi väittää Hailey Bieberin käyneen kauneusleikkauksissa – huippumalli tyrmää nyt väitteet ja uhkaa lakitoimilla

Kauneuskirurgi teki pitkän listauksen kauneusoperaatioista, joita hän väitti mallikaunottaren ottaneen.

Laulajatähti Justin Bieberin vaimo, mallina tunnettu Hailey Bieber (o.s. Baldwin) on joutunut spekuloinnin kohteeksi kauneuskirurgian suhteen. Epäillään, että onko hän käynyt muokkaamassa ulkonäköään kirurgin veitsen alla. 

Spekulointi lähti liikkeelle, kun alan ammattilainen Daniel Barrett julkaisi TikTok-videon, jossa vertasi Haileyn uutta ja vanhaa kuvaa keskenään. 

– Kiinnitä huomiota erityisesti nenään. Mitä mieltä olet? No minäpä kerron mielipiteeni. On käytännössä mahdotonta, että nenä olisi muuttunut näiden kuvien välillä ilman minun kaltaiseni apua, kauneuskirurgi totesi videolla. 

Barret lisäsi, että Hailey olisi käynyt nenäoperaation lisäksi myös kasvojenkohotuksessa, muotoillut leukalinjaansa, sekä olisi täyttänyt huuliaan sekä poskiaan täyteaineilla. 

Vastakaikua

Hailey julkaisi oman vastineensa asiasta Instagram-tililleen. Kommenttinsa lisäksi hän julkaisi kuvaparin itsestään. Vasemmalla puolella on vanhempi kuva, oikealla tuoreempi. 

– Lakkaa käyttämästä kuvia, jotka ovat meikkitaiteilijoiden muokkaamia. Kuva oikealla ei ole sitä, miltä näytän oikeasti. Kasvoihini ei ole koskettu. Jos aiot siis verrata kuvia, jossa toisessa olen 13-vuotiaana ja toisessa 23-vuotiaana, niin pyydään että käyttäisit muokkaamatonta kuvaa vertailun kohteena, Hailey kirjoitti. 

(Voit selata kuvia sen oikealta.)

Hailey ei jäänyt asian suhteen laakereilleen makaamaan, vaan on nyt uhannut Barrettia lakitoimilla.

E!News on saanut haltuunsa asiakirjoja, joista selviää, että Haileyn lakimies on lähettänyt kauneuskirurgille kirjeen, jossa hänen käsketään lopettamaan laiton toiminta.

Kirjeessä todetaan, että plastiikkakirurgi olisi käyttänyt laittomasti Haileyn kuvia ja brändiä mainontaan, sekä videolla olisi harhaanjohdettu katsojia.

Lakimiehet syyttävät Barrettia myös kunnianloukkauksesta.

He varoittavat, että Barret joutuu vastaamaan teoistaan vahingonkorvauksilla. He vaativat myös kauneuskirurgia tekemään julkisen lausunnon, jossa hän kumoaa väittämänsä.

Barrettia syytetään myös siitä, kun hän käytti Justin Bieberin Sorry-kappaleen sanoituksia tekstissä. 

Barret ei ole kuitenkaan poistanut vielä videotaan. 

– Videon tarkoituksena ei ollut millään tavalla väheksyä Haileyta. Videon tarkoituksena oli saada avoimuutta kauneuskirurgialle, sekä opettaa ihmisiä siitä. 

LÄHDE: E!News



Lue myös:

    Uusimmat