Megan Foxin vanha haastattelu kuohuttaa somessa – kertoo nyt itse, mitä oikeasti tapahtui hittielokuvien koekuvauksissa

Megan Fox kommentoi vanhaa haastatteluaan, joka on noussut isoksi puheenaiheeksi seksuaalisten viittauksien vuoksi.  

Viikonlopun aikana Twitterissä lähti leviämään vuonna 2009 tehty haastattelu, jossa näyttelijäMegan Fox vierailee Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa. Haastattelussa tähti kertoo kokeneensa seksuaalista häirintää ohjaaja Michael Bayn toimesta Bad Boys II -elokuvan koekuvauksissa ollessaan 15-vuotias.

– He kuvasit klubikohtausta ja minulla oli ylläni bikinit, cowboyhattu ja korkeat korkokengät. Hän hyväksyi ne. Muut sanoivat, että hän on 15, et voi laittaa häntä istumaan baariin, eikä hänellä voi olla drinkkiä kädessä.

Fox kertoo Bayn tehneen huonon ratkaisun tilanteeseen.

– Joten hänen ratkaisunsa ongelmaan oli laittaa minut tanssimaan vesiputouksen alle likomärkänä. Näin Bayn mieli toimii.

Video sai aikaan Twitterissä suurta kuohuntaa ja paheksuntaa, sillä ohjelmassa yleisö ja juontaja Kimmel reagoivat kertomukseen käsittämättömällä tavalla.

– Se taitaa olla ajatus, miten meidän kaikkien mieli toimii. Joillain meillä on kohtuutta hälventää nämä ajatukset ja esittää ettei niitä olisi, juontaja kommentoi yleisön nauraessa ja taputtaessa hänelle.

Sai potkut hittisarjasta

Meganin ura nousi uudelle tasolle näyteltyään Transformers-sarjassa, jossa Bay oli ohjaajana. Samana vuonna, kun kyseinen haastattelu tehtiin, sai Megan potkut hittielokuvien sarjasta eikä hänen uransa noussut odotettuun nousukiitoon.

Näyttelijä kertoi ohjaajan olleen ”painajaismainen työkaveri” ja vertasi häntä Hitleriin.

Bay puolestaan kertoo erottamisen johtuneen tuottaja Steven Spielbergin päätöksestä, joka kiistää päätöksen. Myöhemmin osa elokuvan työryhmästä julkaisi julkisen kirjeen, jossa he syyttivät Foxia valehtelemisesta ja vertasivat näyttelijää roskasakkiin ja pornotähteen.

Julkaisi tiedotteen tapahtumista

Nyt Fox avautuu omalla Instagram-tilillään tilanteesta yksityiskohtaisesti. Hän kertoo olleensa 15- tai 16-vuotias, kun Bad Boys II -elokuvaa koekuvattiin. Hakiessaan Transformers-elokuvaan, tähti kertoo olleensa 19- tai 20-vuotias, eikä alaikäinen.

Hän haluaa selventää, että kun haki elokuvaan, hän ei joutunut olemaan niukoissa vaatteissa yksin ohjaajan kanssa. Hän ei myöskään joutunut oikeasti pesemään toisten autoja, kuten elokuvassa annetaan ymmärtää.

Fox myös haluaa kiittää henkilöitä, jotka ovat tukeneet häntä.

– Olen kiitollinen teille kaikille, jotka olette rohkeita puhumaan ääneen, tukemaan ja lohduttaman niitä, joita on satutettu.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja