Huhut valtavasta peniksestä ovat ympäröineet Pete Davidsonia vuosien ajan – koomikolta suora vastaus spekulaatioihin

Onko jokaisella miehellä oikeasti joskus erektio-ongelmia? 2:33
Onko jokaisella miehellä erektio-ongelmia, ja minkä kokoinen on"normaali penis"? Kaalimadon seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen vastaa

Pete Davidson otti radiohaastattelussa kantaa ympärillään leijuviin penishuhuihin.

Vuonna 2018 musiikki- ja Hollywood-maailmaa seuraavat fanit kohahtivat, kun yhdysvaltalaislaulaja Ariana Grande julkaisi ex-kumppaneistaan kertovan Thank U, Next -kappaleen. Kappaleen musiikkivideo pohjautuu vuoden 2004 Mean Girls -elokuvaan, jossa hahmot kirjoittavat koulutovereistaan ilkeitä kommentteja ja juoruja niille omistettuun kirjaan.

Thank U, Next -kappaleen musiikkivideolla Grande makoilee sängyllä ja kirjoittaa eksistään samankaltaiseen kirjaan. Videolla näkyy, että Grande on kirjoittanut ex-kihlatulleen, koomikko Pete Davidsonille omistetulle sivulle isoilla kirjaimilla huge, eli suomeksi valtava.

Moni fani on ollut vakuuttunut siitä, että Granden kirjoittamalla huge-tekstillä viitataan Davidsonin penikseen. Grande kirjoitti samana vuonna Twitterissä, että Davidsonin penis olisi "noin 25 senttimetrin pituinen".

Musiikkivideon julkaisemisen ja Granden kirjoittaman Twitter-kommentin myötä julkisuudessa onkin tasaiseen tahtiin spekuloitu koomikon varustuksen kokoa. Davidson on käsitellyt penikseensä kohdistuneita spekulaatioita ja Granden aiheeseen liittyviä ulostuloja muun muassa stand up -esityksissään.

– Miksi hän menee kertomaan kaikille, että minulla olisi valtava penis? Jotta jokainen tyttö, joka tulee vielä näkemään penikseni, pettyisi, Davidson on muun muassa laukonut stand up -lavalla.

Davidson vieraili taannoin yhdysvaltalaisen The Breakfast Club -radio-ohjelman haastattelussa, jossa hän kertoi muun muassa tulevasta Bupkis-komediasarjastaan. Ohjelmaa juontava Charlamagne tha God kysyi Davidsonilta, oliko ohjelmalle muita nimivaihtoehtoja, kenties sellaisia, jotka liittyisivät jollain tavalla Davidsonin vehkeeseen.

– En oikeasti tajua tätä. Ei se ole niin ihmeellinen. Se on hyvin tavallisen kokoinen penis. Ei liian iso eikä liian pieni, Davidson sanoi.

Koomikko jatkoi kuvailuaan saaden ohjelman juontajan vääntelehtimään tuolissaan.

– Se on tarpeeksi suuri antamaan nautintoa muttei niin suuri, että se sattuisi, näin minulle on kerrottu, Davidson totesi.

Lue myös:

    Uusimmat