Tästä syystä kiltti tyttö on seksikäs

Makuuhuoneessa kannattaa olla hieman ujo, sillä miehiä viaton nainen viehättää. Mutta miksi?

Elokuvissa kapinallistyttö onkin oikeasti sisältä herkkä ja ujo, ja unelmaprinssin tehtävänä on tietenkin kaivaa tämä kiltti tyttö esiin kaiken kapinoinnin alta. Tosielämässä pahisnaiseksi tituleerattu neito on usein itsevarma aikuinen nainen, joka pukeutuu haluamallaan tavalla ja sanoo, mitä tahtoo. Entäs se kiltti tyttö: vetoaako hän mieheen? Kyllä, väittää marieclaire.com.

Mikä viattomassa neidossa sitten kiehtoo? Marieclaire.com listasi syyt, joiden vuoksi mies on hulluna ujoon naapurintyttöön.

Korruptio

Miehestä on hauskaa olla se rakastaja, joka vapauttaa naisen sisäisen villipedon ja päästää kiltin sihteerin kahleistaan. Ainakin vanhanaikainen mies haluaa valloittaa ja johtaa, ja ujohko neito tarjoaa tähän mahdollisuuden. Lisäksi on huomattavasti eroottisempaa, jos nainen käyttää vaatteita, jotka jättävät jotakin mielikuvituksen varaan.

Vakavuustekijä

Nahkahameeseen ja korkeisiin saappaisiin puettu nainen voi olla upea ilmestys, mutta harva mies vie häntä kotiin mummin luo. Pahista ei oteta niin vakavasti kuin hillittyä hyvistä, vaikka hän silmää miellyttääkin – epäreilua, eikö!

Pelottavuustekijä

Kun nainen tietää, mitä tahtoo ja tekee itseään tykö, ujon suomalaismiehen ego suorastaan kutistuu. Itsetunto on seksikästä, mutta liiveihin uiminen ei aina ole paras valloitustaktiikka. Vaikka mies ei haluakaan myöntää sitä, hän saattaa pitää vähemmän kokeneesta naisesta enemmän. Epäreilua, jälleen!

Kevytkenkäinen

Ulkonäkö ei kerro ihmisestä mitään todellista, mutta avoimesti flirttaavaa ja kimppuun käyvää neitoa voidaan silti pitää kevytkenkäisenä. Ja mieshän ei tunnetusti halua jakaa valloitustaan…

Mysteeri

Toisin kuin elokuvissa, pahistytön paljas pinta ja räikeä asenne ei välttämättä vedä miesten huomiota puoleensa. On eroottisempaa arvailla, mitä vaatteiden alla on, kuin nähdä se suoraan. Nörtit ovat nyt kuuminta hottia, joten silmälasien seksikkyyttä ei pidä aliarvioida.

Miehinen mahti

Miehet pitävät vallasta ja kilvoittelusta. Pahisnainen on yleensä itsevarma, eikä häntä voi hallita (ja sekös miestä harmittaa). Mies ei voi arvata pahiksen mielenliikkeitä, ja siksipä kiltti tyttö vetää häntä puoleensa.

MTV3/Helmi

Lähde: Marieclaire.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja