Tästä ei tyytyväisyys juuri parane: 98 prosenttia parjatun Teslan omistajista ostaisi autonsa uudelleen – vieläkin useampi suosittelisi ystävälleen

3:26
Tutustuimme ensimmäisten joukossa Tesla Model 3:een.

Valintoihinsa tyytyväiset kuluttajat harvoin pitävät meteliä itsestään. Isoin ääni lähteekin tyypillisesti heistä, joilla ongelmia on ollut, mikä puolestaan vääristää kokonaiskuvaa niin keskustelupalstoilla kuin uutisotsikoissakin.

Tuotantohelvetti. Valmistettu kuin 1990-luvun Kia. Peruttuja varauksia. Jäätyviä ovenkahvoja. Puutteita täynnä oleva maalipinta. Tesla Model 3 on saanut kestää kovaa arvostelua tuotantonsa käynnistymisestä lähtien.

Uutistoimisto Bloomberg toteutti 5 000 Model 3:n omistajalle kyselyn, jossa selvitettiin heidän tyytyväisyyttään autoonsa – eikä kyselyn lopputulema voisi olla kauempana siitä kuvasta, minkä saa pelkkiä uutisotsikoita lukemalla.

99 prosenttia Model 3:n omistajista suosittelisi autoa ystävilleen ja perheenjäsenilleen. 

98 prosenttia ostaisi Model 3:n uudelleen.

98 prosenttia kertoo Model 3:n ylittäneen heidän odotuksensa.

Positiivinen pöhinä puskaradiossa on Teslalle jopa tärkeämpää kuin muille autovalmistajille, sillä se ei käytä lainkaan rahaa perinteiseen mainontaan.

Model 3 on loistanut arvioissa niin meillä kuin maailmallakin. Samalla se on noussut maailman myydyimmäksi sähköautoksi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja