Tästä ei tyytyväisyys juuri parane: 98 prosenttia parjatun Teslan omistajista ostaisi autonsa uudelleen – vieläkin useampi suosittelisi ystävälleen

3:26
Tutustuimme ensimmäisten joukossa Tesla Model 3:een.

Valintoihinsa tyytyväiset kuluttajat harvoin pitävät meteliä itsestään. Isoin ääni lähteekin tyypillisesti heistä, joilla ongelmia on ollut, mikä puolestaan vääristää kokonaiskuvaa niin keskustelupalstoilla kuin uutisotsikoissakin.

Tuotantohelvetti. Valmistettu kuin 1990-luvun Kia. Peruttuja varauksia. Jäätyviä ovenkahvoja. Puutteita täynnä oleva maalipinta. Tesla Model 3 on saanut kestää kovaa arvostelua tuotantonsa käynnistymisestä lähtien.

Uutistoimisto Bloomberg toteutti 5 000 Model 3:n omistajalle kyselyn, jossa selvitettiin heidän tyytyväisyyttään autoonsa – eikä kyselyn lopputulema voisi olla kauempana siitä kuvasta, minkä saa pelkkiä uutisotsikoita lukemalla.

99 prosenttia Model 3:n omistajista suosittelisi autoa ystävilleen ja perheenjäsenilleen. 

98 prosenttia ostaisi Model 3:n uudelleen.

98 prosenttia kertoo Model 3:n ylittäneen heidän odotuksensa.

Positiivinen pöhinä puskaradiossa on Teslalle jopa tärkeämpää kuin muille autovalmistajille, sillä se ei käytä lainkaan rahaa perinteiseen mainontaan.

Model 3 on loistanut arvioissa niin meillä kuin maailmallakin. Samalla se on noussut maailman myydyimmäksi sähköautoksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja