Mainos

Tässäkö ensi joulun leluhitti: Zombien oksennuskone?

Uusimpia leluja on esitelty New Yorkin lelumessuilla Yhdysvalloissa. Nyt esitellyt lelut ovat myynnissä ensi jouluna. Valmistajat itse tuntuvat olevan innoissaan koneesta, jolla lapsi voi tehdä zombien oksennusta, sekä matoja synnyttävästä nesteestä.

Lelunvalmistajat tietävät, että erikoiset ja eri tavalla kiemurtelevat ja vääntelehtivät ällöjutut kiinnostavat aina lapsia. Be Amazing Toys -niminen yritys myykin nestettä, jolla lapsi voi kädenkäänteessä tehdä juomalasiin matoja. Epäilemättä lapset tulevat rakastamaan tätä jekkua isän tai äidin kokislasissa.

- Toista nestettä lisätään vain toiseen nesteeseen, jonka jälkeen lasista voi nostaa röykkiöittäin matoja, esittelee Julie Gintzler.

Madot tosin ovat vaaleita, eivät suomalaisen kastemadon ruskeita.

Myyntiin tulee myös nopea ja kätevä tekolumi Insta-Snow. Valkoiseen jauheeseen lisätään vain vettä - tiedäthän tuon amerikkalaisten rakastaman myyntilauseen "Just add water" - ja kas, lasista alkaa pulputa kuin itsekseen keinotekoista lunta.

Zombien oksennusta tekevä kone lienee kuitenkin ykkönen, jos lapset saisivat ihan vapaasti päättää, mitä leluja lasten- eikun olohuoneen lattialle ilmestyy. Lelu tarkoittaa tässä tapauksessa zombien näköistä nuken päätä, jonne painetaan aivojen kohdalta "mehua" ja joka avaa tämän jälkeen suunsa oksentaakseen palluroita.

Mutta kyllä lelumessuilla jotain pysyvääkin esiteltiin: yksi maailman kuuluisimmista pareista eli Barbie ja Ken palaavat yhteen.

- Ken palaa nyt myös hunajaisella äänellä puhuvana Keninä. Sinä voit sanoa sanoa Kenille jotain ja Ken kertoo ne kohta omalla äänellään. Lisäksi tuomme markkinoille Kenin, jonka partaa voi ajaa, johtaja Tim Kilpin lelunvalmistaja Mattelilta kertoo.

Ja kaikille suomalaisille tiedoksi: messuilla näkyi myös Angry birds -pehmoleluja.

(MTV3 - AP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.