Tässä ovat Nokian kultaliikkeen ryöstäjät

Pirkanmaan poliisi ei ole juurikaan edistynyt Nokialla toissapäivänä tapahtuneen ryöstön tutkinnassa. Tekoa tutkitaan törkeänä ryöstönä. Poliisi ei kuitenkaan kerro ryöstösaaliin arvoa.

Kaksi noin 30-vuotiasta miestä ryöstivät Timanttiset-nimisen kultaliikkeen Korkeemäenkatu 5:ssa Nokialla. Miehet uhkasivat liikkeessä ollutta myyjää käsiaseella ja sitoivat myyjän käsistä ja jaloista kiinni.

Myyjän kertoman mukaan ainakin toisella miehistä oli sukkahousut päässä siten, että se suojasi tekijän kasvot. Ainakin toinen miehistä oli puhunut selkokielistä suomen kieltä.

Tekijöiden henkilöllisyys ei ole poliisin tiedossa. Poliisilla ei ole toistaiseksi tietoa siitä, mistä suunnasta tekijät ovat liikkeeseen tulleet. Sitäkään ei tiedetä, minne ryöstäjät ovat liikkeestä poistuneet. Mahdollisesta tekoautostakaan poliisilla ei ole tietoa.

Poliisi pyytääkin mahdollisia tekoon liittyviä havaintoja tehneitä ilmoittamaan niistä poliisille, p. 050 3998024 tai 07187 45800 tai sähköpostiiin: pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi

Toisen tekijän tuntomerkit:

– 180-185 cm pituinen mies

– tumma takki, molemmissa hihoissa vaaleampi raita tai heijastin

– jalassa kaksiväriset housut, mahdolliset työhousut; housussa olevat taka- ja reisitaskut tummemmat

– vaaleat kengät

– huppu päässä

– reppu selässä

Toisen tekijän tuntomerkit:

– 180-185 cm pituinen mies

– tumma takki, missä hartioiden kohdalla vaaleampi kohta

– huppu päässä

– tummat housut

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat