Tässä ovat maailman oudoimmat viimeiset toiveet ja testamentit

Ennen kuolemaansa moni haluaa toteuttaa viimeisen toiveensa. Viimeiset toiveet ja jäähyväiset voivat olla koskettavia, mutta toisinaan kummallisiakin.

Tässä kymmenen toivetta ja testamenttia sieltä erikoisimmasta päästä.

1. Toive viettää hautajaisensa seisaaltaan

Puertoricolaisen 24-vuotiaan Angel Pantojan viimeinen toive oli seisoa omissa hautajaisissaan. Ruumis käsiteltiin erikoispalsamoinnilla, ja vainaja seisoi perheensä olohuoneessa surtavana kolmen päivän ajan ennen hautausta.

Nuoren miehen veli kertoi paikalliselle lehdelle, että Angel halusi olla iloinen ja seistä hautajaisissaankin. Päässään hänellä oli New york Yankees-lippis ja aurinkolasit.

2. Miljoonia lemmikille

Tyrannimaiseksi kuvailtu, "ilkeyden kuningattareksi" kutsuttu amerikkalainen business-nainen Leona Helmsley näpäytti sukulaisiaan vielä kuoltuaankin. Upporikas Helmsley kuoli 87-vuoden iässä ja jätti testamentissaan 12 miljoonaa dollaria Trouble-nimiselle maltankoiralleen. Puille paljaille jääneille lapsenlapsille koirasta tulikin nimensä mukainen, todellinen riesa.

3. Sikarit tai perintö!

Katkera herra Samuel Bratt kosti sikareita inhonneelle vaimolleen haudan takaa. Vaimo ei ollut antanut hänen polttaa lempisikareitaan, joten herra Bratt testamenttasi vaimolleen 330 000 punnan omaisuuden sillä ehdolla, että tämä polttaa viisi sikaria joka päivä.

4. Lapsimorsian alttarille ennen kuolemaa

Pikkutytöt haaveilevat hääpäivästään, mutta mitä tehdä, kun aikaa odottaa unelmien sulhoa ei ole? Syöpäsairas 9-vuotias Jayla Cooper halusi viettää häitään ennen kuolemaansa. Sulhaseksi löytyi Laylan paras ystävä, texasilaisen lastensairaalan potilastoveri Jose Griggs. Lapsukaiset viettivät lahjoitusten turvin unelmien häävastaanoton perheidensä ja ystäviensä läsnäollessa.

5. Naistenvihaajan kirjasto

Iowalainen asianajaja T. M. Zink halveksi naisia niin syvästi, että kuollessaan vuonna 1930 hän testamenttasi varansa naisista vapaan kirjaston perustamiseksi. Kirjastoon ei saisi tulla edes naiskirjailijoiden teoksia, ja jokaisen sisääntulon kohdalle pitäisi ripustaa kyltti, joka kieltää naisten sisäänpääsyn.

Herra Zink oli määrännyt, että hänen 35 000 dollariaan tuli säätiöidä 75 vuodeksi, ja kertynyt potti tulisi käyttää naisista vapaan nimikkokirjaston perustamiseksi.Zinkin tytär, jolle rakastava isä oli jättänyt samaisessa testamentissa 5 dollaria, sai hänen viimeisen tahtonsa kuitenkin kumottua.

6. Leskelle sulhanen

Vuonna 1841 runoilija Heinrich Heine meni naimisiin kouluttamattoman, turhamaisen ja moukkamaisen pariisilaisen saapasliikkeen työntekijän, Eugenie Mirat'n, kanssa. Heidän rakkauttaan kuvaa se, että testamentissaan Heine jätti omaisuutensa vaimolleen vain sillä ehdolla, että tämä menee uusiin naimisiin.

Syy? Koska silloin ainakin yksi mies tulee suremaan hänen kuolemaansa.

7. Viimeinen matka tähtitaivaaseen

Star Trek -sarjan luojan Gene Rodenberryn viimeinen matka oli hänen elämäntyönsä näköinen. Hän rakasti avaruutta ja scifiä niin, että antoi tuhkansa laukaistavaksi avaruuteen.

Rodenberryn maalliset jäännöksensä kulkeutuivat taivaisiin espanjalaissatelliitin kyydissä vuonna 1997, ja kiertoradan saavutettuaan ne ammuttiin kohti kaukaisia tähtiä. Rodenberryn vaimo seurasi miestään tähtitaivaalle 10 vuotta myöhemmin.

8. Onnellinen loppu ilotytön sylissä?

Harvinaisesta lihassurkastumataudista kärsinyt 22-vuotias Nick Wallis halusi menettää poikuutensa ennen kuolemaansa, mutta sairaudestaan johtuen hän ei onnistunut löytämään tyttöystävää. Niinpä hän pyysi viimeisenä toiveenaan hoitohenkilökuntaa järjestämään hänelle prostituoidun vierailun.

Nuori mies sai toiveelleen tukea myös vanhemmiltaan ja hoitokodin nunnilta. Toteutunut toive ei hänen mukaansa ollut tunnetasolla tyydyttävä, mutta kertoi naisen olleen oikein miellyttävä ja ymmärtäväinen.

9. Ruusulähetyksiä haudan takaa

Radiopersoona, näyttelijä ja koomikko Jack Benny ehti olla naimisissa Sayde Marksin kanssa 48 vuoden ajan ennen kuolemaansa joulun jälkeisenä päivänä vuonna 1974. Heidän liittonsa oli ollut myös vaikea: Saydea kuvailtiin vaativaksi ja turhamaiseksi, Jackia auervaaramaiseksi hurmuriksi.

Rakkaustarina jatkui kuitenkin kuolemankin jälkeen. Hautajaisia seuraavana päivänä leski sai kukkalähetyksen: yhden ruusun. Seuraavana päivänä saapui toinen ruusu. Ja sitä seuraavana toinen. Näin jatkui aina hänen kuolemaansa saakka, seuraavien 9 vuoden ajan. Jack oli nimittäin jättänyt osan varoistaan järjestelyyn, joka muistutti vaimoa hänen rakkaudestaan joka ikinen päivä.

10. Sydämentahdistin koiralle

80-vuotiaana kuollut Dorothea Edwards halusi kuolemansa jälkeen lahjoittaa sydämentahdistimensa eläimelle. Pumpun onnellinen uusi omistaja on 9,5 vuotias Sunshine-koira, jolle vanhan rouvan viimeinen tahto oli hänen elämänsä ensimmäinen onnenpotku.

Sunshinen oli omistanut FBI:n etsityimpiin kuulunut rikollinen, ja sen uusi perhe oli nähnyt paljon vaivaa totuttaakseen koiraa tavalliseen elämään. Koira osoittautui kuitenkin hyvin sairaaksi, ja vasta sydämentahdistin onnistui palauttamaan sen elämän raiteilleen.

Lähde: Xoxobook.com

Kuvat: Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat