Tässä iässä nainen on seksikkäimmillään

Kysely paljasti, minkä ikäisenä naiset tuntevat olonsa kaikkein seksikkäimmäksi.

Naisten seksikkyydestä puhutaan paljon, mutta harvemmin on selvitetty sitä, tuntevatko naiset itse olonsa seksikkääksi. Puhuvatko nuorten mallikaunotarten olemukset puolestaan, vai tunteeko kypsempi nainen itsensä erityisen seksikkääksi? Ota selvää!

Astralin teettämään kyselyyn vastanneet naiset kertoivat, minkä ikäisinä he ovat tunteneet olonsa kaikkein seksikkäimmäksi. Tulokset paljastivat, että naiset tunsivat olonsa seksikkäimmäksi 34-vuotiaana.

– Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteivätkö naiset nauttisi seksielämästään vanhetessaan, parisuhde- ja seksiasioihin erikoistunut tohtori Catherine Hood vakuuttaa.

Kyselyssä selvisi myös, että keski-ikäiset naiset harrastavat seksiä puolet harvemmin kuin nuorempina. Positiivista on kuitenkin se, että kyselyyn vastanneet keski-ikäiset naiset kertoivat nauttivansa seksistä enemmän kuin nuorempina.

– Naisten seksuaaliset tarpeet, libido ja elämäntapa muuttuvat ajan kuluessa, mutta ei ole pienintäkään syytä sille, etteikö keski-ikäinen tai ikääntynyt nainen voisi nauttia seksielämästään täysin rinnoin, Hood muistuttaa.

Kyselyyn saatiin 1031 vastausta.

Lue myös:AVA / Heli Kuitunen

Kuva: Shutterstock

Lähde: Telegraph

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja