Tutkimus: Tätä nelikymppinen nainen haluaa sängyssä

Men's Healthin tekemä tutkimus paljastaa, mitä yli nelikymppinen aikuinen nainen kaipaa kumppanilta ja seksiltä. Rohkea rokan syö!

Yli 40-vuotiaat naiset tietävät mitä haluavat, eivätkä pelkää pyytää sitä. Men's Healthin tekemän tutkimuksen mukaan neljänkympin paremmalla puolella olevat naiset ovat vaativia, mutta myös erittäin seikkailunhaluisia vällyjen välissä.

Päälle nelikymppisistä naisista...

29 prosenttia olisi valmis harrastamaan seksiä ensitreffeillä jos kemiaa löytyy.

86 prosenttia on saanut yhden tai useamman orgasmin viimeisimmän seksuaalisen kanssakäymisen aikana.

68 prosenttia sai orgasmin ennen partneriaan viimeisimmän seksuaalisen kanssakäymisen aikana.

60 prosenttia on masturboinut kumppaninsa katsellessa.

38 prosenttia on käyttänyt silmät peittävää sidettä seksin aikana.

28 prosenttia haluaisi lisää suuseksiä.

30 prosenttia ajavat tai vahaavat häpykarvojaan.

Yksi neljästä on ollut sukupuoliyhteydessä 20 tai useamman kumppanin kanssa.

Kiltteys oli kaikkein tärkein hyve pitkäaikaisessa suhteessa.

Yli 40-vuotiaille naisille oli tärkeää, että kumppani on kiltti – samaa sanoivat yli parikymppiset naiset. Kolmenkympin paremmalla puolella oleville naisille taas tärkein hyve oli huumorintaju.

Rohkeaa ja röyhkeää seksiä

Yli nelikymppinen nainen kaipaa huomiota, arvostusta, kehuja ja itsenäisyyttä. Yli 40-vuotiaat naiset ovat rohkeita ja röyhkeitä niin suhteissaan, urallaan sekä sängyssä – he haluavat pitää hauskaa. Ja ennen kaikkea he rakastavat seksiä.

Tutkimuksen mukaan yli 40-vuotiaat naiset olivat kaikkein avoimimpia harrastamaan seksiä jo ensitreffien myötä, jos kipinää löytyy.

He myös saivat kaikkein todennäköisimmin (86 prosenttia) orgasmin seksin aikana. Asiantuntijoiden mukaan suurinta osaa yli nelikymppisistä naisista helpottaa ajatus siitä, ettei vauvojen hankinta ja saaminen ole enää ajankohtaista, joten he voivat olla paljon rentoutuneempia ja harrastaa seksiä useammin.

Yli nelikymppisiltä naisilta udeltaessa, miten heidän seksielämänsä on muuttunut kymmenen vuoden aikana, useat kertoivat harrastavansa ja haluavansa seksiä paljon useammin kuin aiemmin.

Men's Healthin tutkimuksessa kävi ilmi, että kaikki ikäluokat, 20-, 30- ja 40-vuotiaat, halusivat saada lisää oraaliseksiä.

Lue myös:


AVA

Lähde: Menshealth.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja