Tasha luuli syöneensä liikaa herkkuja – todellinen syy lihomiselle paljastui vain tunti ennen synnytystä: "Se oli ihan surrealistista"

Nainen oli raskaana tietämättään ja synnytti kolmekiloisen vauvan: ”isäsi tappaa sinut!” 2:03
Myös tälle naiselle raskaus tuli täytenä yllätyksenä!

28-vuotias brittinainen synnytti vain tunti sen jälkeen, kun oli saanut kuulla olevansa raskaana. Yllätyssynnytyksestä kertoo muun muassa Metro.

28-vuotias brittiläinen Tasha Davies oli luullut lihoneensa keväällä siksi, että oli syönyt niin epäterveellisesti. Lakiasioiden parissa työskentelevä nainen oli tehnyt kotona pitkiä päivä ja herkutellut enemmän kuin yleensä.

– En ollut käynyt salilla tai harrastanut muutakaan liikuntaa. Ajattelin näiden asioiden selittävän painonnousun, hän kertoo.

Omituisten oireiden takia sairaalaan

Syyskuun ensimmäisen päivän pikkutunneilla Tashan vatsaa alkoi särkeä todella kovasti. Aamukolmelta hän alkoi hyperventiloida.

Tasha ja hänen poikaystävänsä Martin, 29, huolestuivat toden teolla. He päättivät lähteä kotikaupunginsa Wiganin sairaalaan.

Sairaalassa hoitajat kysyivät Tashalta, oliko hän raskaana. Hän vastasi kieltävästi. Hoitajat päättivät joka tapauksessa testata asian, ja silloin Tasha itsekin alkoi pohtia, että he saattoivat ehkä ollakin oikeassa.

Ei aamupahoinvointia ja kuukautisetkin tulivat ajallaan

Tasha synnytti poikansa Alexanderin 1. syyskuuta puoli kahdeksan aikaan aamulla, vain tunti sen jälkeen, kun oli saanut kuulla olevansa raskaana. Vauvalla oli kaikki hyvin.

Tasha ja Martin, 29, sen sijaan olivat aivan tolaltaan, sillä he eivät todellakaan olleet aavistaneet saavansa perheenlisäystä. Tashalla ei ollut ollut muita raskausoireita, kuten aamupahoinvointia ja hänen kuukautisensa olivat tulleet ajallaan.

– Olimme ihan sokissa, kun hän saapui maailmaan, Tasha kertoo.

– Vasta aivan loppuvaiheilla, noin 24 tuntia ennen hänen syntymäänsä, vatsani alkoi olla todella turvonnut. Tuohon mennessä minulle oli tullut todella kovia vatsakipuja enkä ollut pissannut vuorokauteen, joten ajattelimme, että jotain on todella pahasti vialla.

Jälkikäteen hän pohti myös, että hyperventiloinniksi luultu kohtaus saattoikin olla sitä, että supistukset olivat alkaneet.

Martin kertoo odotelleensa Tashaa sairaalan käytävällä noin vartin, kunnes hoitaja kutsui häntä nimeltä. Sitten tämä kertoi, että Tasha oli mennyt synnyttämään.

– Se oli ihan surrealistista, tuore isä päivittelee.

Elämä meni uusiksi

Tashan oli ollut määrä palata vuosilomalta takaisin töihin tiistaina. Sen sijaan Martin soitti hänen työkavereilleen ja kertoi, että Tasha oli synnyttänyt lapsen.

Martin ja Tasha olivat vain muutamaa päivää aiemmin ostaneet uuden talon, mutta he eivät olleet aavistaneet, että pian heitä asuisikin siellä kahden sijasta kolme. Synnytyksen jälkeen Martin on kiireen vilkkaa hankkinut kaikkia tarvittavia tavaroita odotellessaan Tashaa ja poikaansa kotiin sairaalasta. Ostoslistalla on ollut muun muassa vauvankori, lastenvaatteita ja vaippoja.

Martin kertoo, että he ovat saaneet luettavakseen paljon tietoa, jonka sisäistämiseen joillain muilla olisi ollut yhdeksän kuukautta aikaa. Uutta tietoa on tullut paljon.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tasha on ollut uskomaton. Hän on suhtautunut tähän kaikkeen erittäin hyvin. Hän pärjää pojan kanssa loistavasti. En malta odottaa, että he tulevat kotiin ja että pääsemme aloittamaan perhe-elämän.

Lähteet: Metro, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat