Perhe jätti jälkeensä käsittämättömän sotkun ravintolassa – ihmiset raivoissaan: "Kuka kehtaa tehdä näin?"

Ravintola pöytä lautaset sotku
Lautasia ravintolapöydässä. Kuvituskuva. Shutterstock

Englantilaisen Colchesterin kaupungin asukas otti kuvan ravintolapöydästä, johon perhe oli jättänyt hetkeä aiemmin käsittämättömän sotkun.

Toistaiseksi tuntematon perhe jätti jälkeensä käsittämättömän sotkun brittiravintolassa. Tapausta puidaan nyt paikallisessa Facebook-ryhmässä, eikä perheelle heru tippaakaan armoa.

Spotted: Colchester -ryhmään jaettiin paljonpuhuva kuva paikallisen Harvester -ravintolan pöydästä perheen vierailun jälkeen: 

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

– En välitä siitä, kuka olet, kuinka usein käyt ulkona syömässä, kuinka monta lasta sinulla on, tai kuinka huono päiväsi on ollut. Ei ole ok mennä syömään ravintolaan, lähteä pöydästä ja jättää sitä tällaiseen kuntoon, jonkun muun siivottavaksi. Tämä tapahtui tänään Harvester Colchesterissa. Nuoren tyttöparan siivottavaksi jätettiin kuvottava sotku, eikä hän tiennyt mistä aloittaa, Colchesterin alueen Facebook-ryhmään kirjoitettiin. 

Monet ravintola-alalla työskentelevät kertoivat kommenttikentässä omia kokemuksiaan vastaavista tilanteista. Joidenkin mukaan näky on valitettavan yleinen.

– On paljon ihmisiä, jotka tekevät näin. Lapset juoksevat ravintolassa kuin se olisi leikkipaikka ja yrität väistellä heitä samalla, kun kannat kuumaa ruokaa ja juomia, eräs tarjoilija kommentioi Facebook-ryhmässä.

– Kuka kehtaa tehdä näin? ryhmässä ihmetellään myös.

Lähde: Fox News

***

2:41

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja