Tarjoilija liukastui kantaessaan neljää tilausta, turvakamera todisti huikean tilanteen – yksikään lautanen ei pudonnut kyydistä: "Olen vaikuttunut itsestäni"

3:29
Näin lapset viihtyvät hienossa ravintolassa!

Brittitarjoilija liukastui, mutta onnistui pitämään lautaset käsissään.

24-vuotiaasta brittitarjoilijasta on tullut varsinainen nettisensaatio sen jälkeen, kun turvakamera tallensi hänen uskomattoman liukastumisensa helmikuun 9. päivänä, kertoo Fox News.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Englannin Nottinghamissa sijaitsevassa Sprinters-ravintolassa työskentelevä Jamie Shoebridge kantoi astioita pois ruokailutilasta, kun hän yhtäkkiä liukastui. Hän kaatoi kasvin, johon törmäsi, mutta onnistui kuin ihmeen kaupalla olla pudottamatta kädessä olevia lautasiaan. Jamien toisessa kädessä oli yksi lautanen ja toisessa tarjotin, jolla oli kolme lautasta.

Daily Mailin mukaan neljästä ateriasta ainoastaan yksi makkara ja muutama herne putosivat kyydistä.

– Emme kämmäile kovin usein, mutta kun teemme niin, varmistamme, että saat 75 prosenttia tilauksestasi... Hyvä Jamie, joka onnistui pelastamaan kolme neljästä ateriasta kaaduttuaan, naureskeltiin ravintolan omalla Facebook-sivuilla uutiselle.

Myös Sprinters-ravintola on jakanut videoita ja uutisia uudesta sometähdestään.Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olen vaikuttunut"

Jamie kertoo Nottingham Postille liukastuneensa kastikkeeseen.

– Minulla ei ole aavistustakaan, miten yksikään lautasista ei hajonnut. Olen vaikuttunut itsestäni, hän myöntää julkaisulle.

VIdeo tapauksesta on kerännyt sosiaalisessa mediassa hurjasti katselukertoja. Pelkästään LadBiblen Instagramissa videota on katsottu yli 1,6 miljoonaa kertaa.

– Legenda. Hänellä on taitoa, kehui eräs kommentoija.

– Hämähäkkimies, totesi toinen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja